26. března 2012 • 20:39

VIDEO: Při zpěvu hymny odbourala hráče Ottawy a Pittsburghu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pittsburští Sidney Crosby nebo Jordan Staal, ottawští Craig Anderson nebo Erik Karlsson. Tihle borci už zažili bitvy na olympijských hrách, drsné zápasy v play off, nebo účasti v Utkání hvězd. I takto ostřílené harcovníky přesto vyvedla z míry dáma jménem Measha Brueggergosman a její soprán.



Snažili se, zkoušeli to, ale moc to nešlo. Když zpěvačka hymny v zápase mezi Ottawou a Pittsburghem předvedla svou největší přednost, málokterému z hráčů necukaly koutky.

Sidney Crosby stál na modré čáře a díval se do ledu, Pascal Dupuis raději žvýkal řetízek, pořádně se culil i Jordan Staal.

To neproduktivnější obránce soutěže Erik Karlsson, který byl schovaný na střídačce, odvrátil tvář od ledu a poté si raději sedl.

A výraz brankáře Ottawy Craiga Andersona mluvil za vše. Tohle zkrátka není muzika, kterou si tito chlapíci pouští před zápasem v šatně.

Sopranistka Measha Brueggergosman je v Kanadě velice populární, zpívala dokonce hymnu před zahájením ZOH ve Vancouveru v roce 2010. Hokejové publikum ale nebude to, které dokáže její hlas plně docenit.

"Páni, trvalo to jenom čtyři minuty, ale mě to přišlo jako čtyři hodiny," svěřil se fanoušek na jednom z fór.

Brueggergosman byla přesto nadšená. Na své stránky doslova napsala, že zpívat hmynu před utkáním Ottawa - Pittsburgh, byl prostě nářez.

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud