2. května 2012 • 08:46

Radulov a Kosticyn do rána vysedávali v baru, klub je suspendoval

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Oba přišli posílit Nashville pro play off, oba ho ale v nejméně vhodnou dobu oslabili. Alexandr Radulov a Andrej Kosticyn byli údajně před druhým zápasem série proti Phoenixu (5:3) ještě v ranních hodinách spatřeni v baru a klub je před dnešním zápasem číslo tři oba suspendoval.



"Tým Nashville Predators má několik pravidel, na kterých si zakládá," vysvětloval generální manažer klubu David Poile v oficiálním vyjádření. "Tým je pro nás na první místě a porušení pravidel není fér k našemu týmu ani k našim hráčům."

Rozhodnutí upřednostnit morálku a vyřadit ze sestavy dva klíčové útočníky, vysvětloval Poile na tiskové konferenci. "Generální manažer jsem už třicet let a ke každému hráči jsem se vždy snažil přistupovat individuálně, ale nikdy jsem ho nestavil před tým."

"S oběma jsem se viděl osobně a oba už ví, že v dalším zápase nebudou hrát. Zbytečně to naše mužstvo rozptyluje," řekl Poile. "Bylo to jednoduché rozhodnutí, nicméně je to pro nás velké zklamání."

"Vždycky musíte udělat to, co si myslítě, že je správné," připojil se trenér Nashvillu Barry Trotz. "Jsme tým, jsme tu jako rodina. Oba udělali chybu a musí za ní teď pykat."

Andrej Kosticyn se po suspendaci s médii nebavil, Radulov krátké vyjádření udělal. "Myslím si, že jsme nepřišli zase tak pozdě... Ale nechci o tom moc mluvit. Vedení udělalo to co muselo, já s tím souhlasím. Nemám z toho radost, jsem zklamaný, ale vím, že to byla moje chyba."

"Doufám, že tým to bez nás zvládne a že pokud dostanu v budoucnu zase šanci hrát, tak pomůžu k výhře."

VIDEO: Podle analytiků hrál Radulov laxně.


Oba hráči byli na úterním tréninku pořádně překvapení, když dostali žluté dresy a do útoku parťáka Briana McGrattana. To je bitkař, který letos v play off ještě neodehrál ani zápas.

Predators přesto ukázali odvahu a to, že ctí své zásady. Klub z Tennessee prohrává s Phoenixem 2:0 na zápasy a Radulov je se šesti body jeho neproduktivnější hráč. Andrej Kosticyn se se čtyřmi body dělí o druhé místo.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud