iSport.cz
25. května 2012 • 10:30

S kým jedná Hašek v NHL? To neví ani jeho manželka...

Autor: iSport.cz, Zdeněk Janda, Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatím se to chystá v tichosti a v naprostém utajení. Přesto se možná během léta rozletí do světa zpráva: Dominik Hašek se vrací do NHL! Sám legendární brankář (47 let) o svém comebacku přímo v zámoří vyjednával, komentovat to však nechce.



Dominik Hašek na informace o své budoucnosti vyhlásil nejpřísnější embargo. Ani jeho nejbližší kamarádi a známí se nedozvědí jména klubů, s nimiž olympijský šampion z Nagana vyjednává.

„To neví ani jeho manželka,“ pousmál se jeden z jeho známých. Deník Sport oslovil i další lidi z gólmanova okolí, ale odpověď byla totožná: „Víme, že něco zkouší. Ale nic konkrétnějšího nikomu neřekl...“

Nic neprozradil ani Haškův agent Ritch Winter. „Žádných jednání si nejsem vědomý,“ mlžil.

Na doplňující zprávu, že právě on za něj má vyjednávat, pouze odepsal: „O jaké týmy se má jednat?“ Pak už nereagoval a jen se podivil, odkud se všechny ty informace o případném comebacku berou...

Podle zdrojů Sportu se Hašek v minulých dnech pohyboval hlavně v Buff alu a v Detroitu, tedy ve dvou místech, v nichž v zámoří zanechal nejhlubší stopu.

Ještě se to nedá brát tak, že se Hašek stoprocentně vrací do NHL. Pokud k odpovídající dohodě nedojde, kariéru ukončí. Gólman naposledy v sezoně 2010/11 působil ve Spartaku Moskva, pak si dal rok pauzu.

Co dělal Hašek ve své roční pauze? Podívejte se na fotky z jeho archivu...
Co dělal Hašek ve své roční pauze? Podívejte se na fotky z jeho archivu...

Ale jeho myšlenky se upínají k první variantě. V historii hokeje jen málokdo měl tak soutěživou povahu jako on. Muž velkých návratů vyhlíží další.

Pro české fanoušky je to dobrá zpráva. V NHL se klidně opět spolu mohou potkat dvě největší české legendy – Jaromír Jágr a Dominik Hašek... To by bylo něco!

Velké téma o Haškově návratu do NHL v pátečním Sportu:
- rozhovor s Dominikem Haškem
- jaké týmy připadají pro Haška v úvahu?
- comeback očima Milana Hniličky a Petra Břízy

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud