Jakub Hlaváč
8. června 2012 • 03:21

Radulov kašle na rubly z CSKA. Prý jde za slávou do Rangers

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modré z nebe mu nabízejí jako bonus ke smlouvě. Útočníka Alexandra Radulova v Rusku chtějí udržet za jakoukoliv cenu, touží po něm znovuzrozené a rubly napumpované CSKA. Jenže bomber dá přednost NHL. Rangers. Dohoda je prý již uzavřena.



Znepřátelil si Nashville, noční pařbou během play off i odmítnutím nabízeného dlouhodobého kontraktu si odstřelil důvěru tamního vedení. Jeho práva nabízí Predators k výměně, ještě rok je elitní střelec chráněným volným agentem. A sáhnou po nich Newyorčané, získají výbornou náhradu za zraněného Slováka Mariána Gáboríka.

Alespoň to tak berou jako jistotu mnozí experti včetně českého kouče Miloše Říhy. Jeho Petrohrad po Radulovi taktéž moc toužil, ale nakonec své úsilí vzdal. A to nabízel gáži deset milionů dolarů ročně… Evidentně to bylo málo.

 „Jestli půjde do KHL, tak je to v pořádku. Jestli chce hrát jinde v NHL, tak musíme vyměnit jeho práva,“ tvrdil jasně David Poile, manažer Predators. Dvojnásobný mistr světa dokončil svůj nováčkovský kontrakt devíti duely v závěru základní část, dalších osm přidal ve Stanley Cupu.

Do kmenové Ufy se pětadvacetiletý forvard také nevrátí, vztahy s tamním vedením se během sezony nenávratně pocuchaly. Navzdory tomu, že v Salavatu má ještě roční kontrakt a případný evropský zaměstnavatel by ho musel koupit.

Přesto prezident KHL Alexandr Medveděv doufá, že jeho liga o svou hlavní hvězdu nepřijde. „Věříme, že ještě jeden rok bude hrát u nás. Pak se stane neomezeným volným agentem a v NHL bude moci vyjednávat se všemi kluby. Ne jen s jedním,“ tvrdil.

Na námluvy je připravené CSKA Moskva, které navýšilo rozpočet miliony olejářského gigantu Rosneft a rádo by získalo i Alexandra Sjomina. Že je zájem velmi intenzivní přiznal i generální manažer klubu Sergej Fjodorov.

„Nechceme vydávat žádné předčasné komentáře. Ale samozřejmě bychom byli velmi rádi, kdyby Alexandr Radulov byl součástí našeho týmu a pokud se tak stane, budeme všechny okamžitě informovat,“ vzkázal a odjel jednat do USA.

Do země, kde bude jeho vysněná velká ryba lovit soupeře. V dresu Rangers.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud