iSport.cz
7. července 2012 • 13:45

Pověrčivý Jágr: Za Pohár stejný bonus jako v Pittsburghu. 5 tisíc dolarů

Autor: iSport.cz, Miroslav Horák
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Dallasu se po překvapivém pohybu vloných hráčů v NHL sejdou dva produktivní čtyřicátníci. Jaromír Jágr a Ray Whitney měli mít na chlup stejný plat, tedy 4,5 milionů dolarů ročně. Česká legenda má však nakonec o 50 tisíc dolarů víc. Je to důkaz silnější pozice v týmu? Kdepak!



Česká osmašedesátka je pověrčivá, a tak si nechala dát do smlouvy dvě prémie. První je za vítězství ve Stanley Cupu a druhá za výhru v kanadském bodování NHL.

Přijde vám to směšné? Nebo dokonce jako troufalost? Hokejová legenda jako vždy přichází s vysvětlením, které dává smysl...

"To je ze srandy. Nechal jsem si dát do smlouvy dva bonusy. Pět tisíc za vítězství ve stanley Cupu a pět tisíc za výhru v bodování. Oni mi to zvedli na pětadvacet, celkově tedy padesát. A protože se to musí započítávat do platového stropu, vychází ta částka takhle. Je to ze srandy, ale je v tom trochu pověrčivost," přiznává Jágr v exkluzivním rozhovoru pro deník Sportu.

A v čem, že je nová akvizice Dallasu Stars pověrčivá? Přesně stejný bonus měl Jágr na začátku své hvězdné kariéry v Pittsburghu. A dvakrát po sobě se radoval ze Stanley Cupu!

"Až později jsem měl domluvené miliony dolarů a nic! Proto jsem tam chtěl mít tyhle srandovní bonusy, nikdy nevíte... Dallas mi je ale zvedl," posteskl si naoko.

OBSÁHLÝ EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR S JAROMÍREM JÁGREM ČTĚTE V SOBOTNÍM DENÍKU SPORT!

Jaromír Jágr jako kapitán Pittsburghu...
Jaromír Jágr jako kapitán Pittsburghu...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud