iSport.cz
9. října 2012 • 04:00

EXKLUZIVNĚ: Končím, přiznal Hašek. Nabídka z NHL nepřišla

Autor: iSport.cz, Miroslav Horák, Martin Tomaides
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEOROZHOVOR | Sbohem, tentokrát už definitivní. Dominik Hašek v exkluzivním rozhovoru pro deník Sport a portál iSport.cz přiznal, že ukončuje hokejovou kariéru. "Dominátor" plánoval po roční pauze návrat, ale vysněná nabídka z NHL nakonec nepřišla.



"Připravoval jsem se, chtěl jsem hrát. Ale pro co jsem se připravoval (návrat do NHL), to nedopadlo. Už nevidím možnost, že by se to měnilo," vysvětlil legendární gólman ve videorozhovoru pro iSport.cz.

"Chtěl jsem udělat všechno pro to, abych se vrátil do NHL, ale druhá strana to necítila jako já. Nakonec jsem se rozhodl, že to nemá cenu," uvedl Hašek.

47 letý brankář tak dává s největší pravděpodobností definitivní sbohem pestré hokejové kariéře. Patří k nejúspěšnějším hokejistům české historie, do paměti fanoušků se zapsal mimo jiné triumfem na olympiádě v Naganu v roce 1998.

VIDEO: Dominik Hašek oznamuje konec hokejové kariéry

Dominik Hašek v exkluzivním rozhovoru pro deník Sport a portál iSport vysvětluje, proč se rozhodl ukončit hokejovou kariéru
Video se připravuje ...

Legendární brankář Dominik Hašek potvrdil konec své kariéry exkluzivně pro iSport.cz a poté se loučil i v redakci deníku Sport
Video se připravuje ...

Další informace čtěte v úterním deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud