26. června 2013 • 16:51

Po šampaňském vodní děla. Tak vítali letadlo hokejistů Chicaga

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrát v hokejovém městě, to je prostě radost. Čerství vítězové Stanley Cupu z Chicaga pár hodin po zisku svého druhého Stanley Cupu během posledních tří let zažívají parádní návrat domů. Už na letišti čekalo příjemné překvapení, letadlo domácích hrdinů pokropila hasičská auta. Následně v restauraci čekalo na hokejisty Hawks na dva tisíce fanoušků.



Pravda, to by nebylo úplně moc, ale tady nešlo o plánovanou akci. "Snažili jsme se před fanoušky utajit, že právě u nás budou hokejisté teď slavit, ale přesto se jich tu objevilo tolik. Asi pětkrát více, než před třemi lety," usmíval se Grant DePorter, manažer populárního podniku Harry Caray´s.

Překvapivé uvítání čekalo na hokejisty Blackhawks.Foto ČTK

Že velká party teprve začíná, to je každému jasné, oslava v centru města přijde až v pátek a netřeba říkat, že to bude velkolepá akce. "Jak dlouho budeme slavit? Nevím, uvidíme. Snad trhneme nějaký rekord," řekl dobře naladěný kapitán Jonathan Toews, který nesl Stanley Cup z klubového autobusu do restaurace.

Odtamtud se oslava přesunula do jednoho z vyhlášených městských barů, kam kromě hráčů měla přístup už jen rodina nebo blízcí přátelé. Přesto bujará parta věrných fanoušků stále před klubem čekala, jestli nezahlédne alespoň odlesk slavné trofeje.

"Je mi jedno, jestli si o mně moje děti myslí, že jsem blázen. Tohle je přece jednou za život. I když teď vlastně už podruhé," smála se jedna z fanynek, které udělalo největší radost, když se jí okolo druhé hodiny ranní podařilo vyfotit si Stanley Cup.

Každopádně kam se Pohár hnul, tam na sebe poutal pozornost asi jako královské klenoty a Chicago tak čeká hodně divoký zbytek týdne.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud