1. října 2013 • 07:25

ONLINE: Změny v NHL. Sledujte přestupy, spekulace a nové podpisy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pátek 5. července v 18:00 SEČ se v NHL otevřel trh s volnými hráči. Kde podepíší Češi? Bude ještě hrát Selänne? Čerstvé podpisy, změny dresů, spekulace a veškeré žhavé novinky na přestupovém poli NHL sledujte zde ONLINE.



ÚTERÝ, 1. ŘÍJNA

07:23 KONEC V KEMPU - Silový útočník Anthony Stewart, který má za sebou více než 260 zápasů NHL ve třech týmech, neuspěl na zkoušce v San Jose a musí si hledat nové angažmá.

- Neúspěch v tréninkovém kempu bohužel potkal i Radka Martínka v New York Islanders. Jeho další kroky jsou zatím neznámé.

PONDĚLÍ, 30. ZÁŘÍ
08:04 VÝMĚNA - Přetlak v útoku se Washington Capitals rozhodli vyřešit trejdem. Do Anaheimu poslali útočníka Mathieua Perreaulta a obratem získali Johna Mitchella, který ještě v NHL nehrál a volbu ve čtvrtém kole příštího draftu.
08:00 PŘESTUP - Zkušený americký obránce Ryan Whitney sice nepřesvědčil v kempu St.Louis Blues, ale NHL hrát bude. Bývalému hráči Pittsburghu, Anaheimu a Edmontonu nabídla roční kontrakt Florida.
NEDĚLE, 29. ZÁŘÍ
22:28 PŘESTUP - Svůj další boj o NHL odkládá na neurčito třináctý hráč draftu z roku 2008 Colten Teubert. Naposledy obránce Edmontonu odchází do německého Iserlohnu jen se 24 starty v NHL, které ozdobil jednou nahrávkou.
18:51 PODPIS - Novým čtyřletý kontraktem si Vancouver pojistil služby dánského útočníka Jannika Hansena. Tomu průměrně vyplatí 2,5 milionu dolarů ročně.
18:49 PŘESTUP - Dallas Stars umístil na listinu nechráněných hráčů mladého rváče Lukea Gazdice a po tom hned sáhl Edmonton.
18:47 PŘESTUP - Roční kontrakty si v kempu Floridy vybojovali bývalý čtyřicetigólový střelec Brad Boyes a zkušený obránce Edmontonu nebo Minnesoty Tom Gilbert.
18:46 VÝMĚNA - New Jersey se zbavilo bitkaře Kryse Barche, poslalo ho na Floridu, kde už kdysi hrál, výměnou za útočníka Scotta Timminse.
18:43 VÝMĚNA - Mladé hokejisty si vyměnil Vancouver s Carolinou. Do Kanady míří dvojice Jeremy Welsh - Zac Dalpe, kteří mají dohromady  v NHL odehráno 47 zápasů, opačným směrem putuje dvaadvacetiletý útočník Kellan Tochkin.
18:41 VÝMĚNA - Spekulace se potvrdily, kanadský útočník Joe Colborne skutečně opouští Toronto. Vedení Leafs nadaného hokejistu vyměnilo do Calgary za čtvrtou volbu v draftu v roce 2014.
SOBOTA, 28. ZÁŘÍ
15:32 PŘESTUP - Boj o místo v NHL vzdává zkušený třiatřicetiletý obránce a vítěz Stanley Cupu s Carolinou Mike Commodore. Dohodl se na smlouvě s Vladivostokem v KHL.
PÁTEK, 27. ZÁŘÍ

19:33 KONEC V KEMPU - Do sestavy St.Louis Blues se nedokázal prosadit třicetiletý americký obránce a majitel stříbra z OH ve Vancouveru Ryan Whitney.

17:52 SPEKULACE - Podle zámořského hokejového analytika Boba McKenzieho se vedení Toronta snaží vyměnit mladého silového útočníka Joe Colbornea. Šestnáctý hráč draftu z roku 2008 odehrál v loňské sezoně pět zápasů v základní části a dvě utkání v play off a nebodoval.

12:51 KONEC V KEMPU - O dostatečném přínosu pro tým nedokázal vedení Phoenixu přesvědčit útočník Gilbert Brule. Šestadvacetiletá šestka draftu z roku 2005 odehrála poslední ročník v dresu Curychu.

09:16 PŘESTUP - Brankář Tim Thomas se po roční pauze od hokeje vrátí do NHL v dresu Floridy. Devětatřicetiletý nejužitečnější hráč play off z roku 2011 v barvách Bostonu byl v kempu Panthers na zkoušce a ve čtvrtek uzavřel s klubem roční smlouvu. Podle kanadské televizní stanice TSN bude mít základní plat 2,5 milionu dolarů a s bonusy si může přijít až na 3,75 milionu dolarů.

ČTVRTEK, 26. ZÁŘÍ

20:01 PODPIS - Fanoušci Rangers si mohou oddychnout. New York se konečně dohodl na smlouvě se svým nejproduktivnějším hráčem z poslední sezony Derekem Stepanem. Třiadvacetiletý hokejista se upsal na dva roky za 6,15 milionu dolarů.

13:36 PODPIS - Toronto na poslední chvíli vyřešilo situaci ohledně obránce Codyho Fransona. Nejproduktivnější bek Toronta během poslední základní části a play off dostal od vedení Leafs roční kontrakt v hodnotě dvou milionů dolarů.

STŘEDA, 25. ZÁŘÍ

14:30 SPEKULACE - Tlačenici v obraně Winnipegu pravděpodobně vedení týmu bude muset vyřešit odchodem některého z beků. Velký zájem je prý hlavně o čtyřiadvaceiletého Paula Postmu.

ÚTERÝ, 24. ZÁŘÍ

20:36 PŘESTUP - Švýcarský útočník Damien Brunner si na přípravném kempu New Jersey vysloužil dvouletou smlouvu za 5 milionů dolarů.

09:21 PŘESTUP - V kempu Toronta uspěl na zkoušce osmadvacetiletý útočník Mason Raymond. Finalista Stanley Cupu z roku 2011 s Vancouverem se v kanadském týmu dohodl na roční smlouvě.

PONDĚLÍ, 23. ZÁŘÍ

19:49 PŘESTUP - Vedení Edmontonu před pár týdny avizovalo, že hodlá do týmu plného nadaných mladíků přivést v nejbližší době ochránce. A tak se také stalo, z listiny nechráněných hráčů přichází z Pittsburghu obrovitý útočník Steve MacIntyre.

15:08 PODPIS - O pár hodin později je spekulace potvrzena, Brenden Morrow skutečně podepsal roční smlouvu s týmem St.Louis Blues.

09:10 SPEKULACE - Zámořský hokejový expert Josh Rimer informuje na svém twitterovém účtu o tom, že bývalý útočník Pittsburghu Brenden Morrow údajně zvažuje nabídku St.Louis na roční kontrakt v hodnotě milionu dolarů.

NEDĚLE, 22. ZÁŘÍ

11:08 PODPIS - Svému snu o NHL se přiblížil australský útočník Nathan Walker, který je českým fanouškům známý z působení ve Vítkovicích. Devatenáctiletý hokejista podepsal roční smlouvu s Hershey Bears, farmou Washingtonu Capitals.

10:52 KONEC V KEMPU - Florida Panthers propustili ze svého kempu šestatřicetiletého obránce Bretta Clarka a o rok mladšího útočníka Jeda Ortmeyera. Oba naposledy působili v NHL v Minnesotě.

- V kempu Buffala nepřesvědčil šestnáctý hráč draftu roku 2007 Colton Gillies a musí si tak hledat nové angažmá.

- Zkušený devětadvacetiletý obránce Ian White neuspěl na zkoušce ve Winnipegu a také on si musí hledat novou práci.

- Vedení Phoenixu Coyotes nepřesvědčil bývalý hráč Montrealu, Minnesoty a Ottawy Guillaume Latendresse.

SOBOTA, 21. ZÁŘÍ
11:03 PODPIS - Philadelphia Flyers prodloužili o další čtyři roky smlouvu s útočníkem Mattem Readem. Sedmadvacetiletý hokejista si vydělá 14,5 milionu dolarů, smlouva ale platí až od sezony 2014/2015.
ČTVRTEK, 19. ZÁŘÍ
22:17 PODPIS - Edmonton prodloužil smlouvu s jedničkou draftu z roku 2011 Ryanem Nugentem-Hopkinsem. Ten si během příštích sedmi let vydělá 42 milionů dolarů.
22:14 PŘESTUP - Lotyšský forvard Kaspars Daugavinš údajně míří z Bostonu do švýcarského Servette Ženeva. Poslední finalista Stanley Cupu může ale v případě zájmu odejít do zámoří.
ÚTERÝ, 17. ZÁŘÍ

08:40 SPEKULACE - V kempu Floridy by se podle zámořského reportéra Pierra LeBruna mohl brzy objevit zkušený obránce Tom Gilbert. Muž s více než 440 starty v NHL hrál v posledním ročníku v Minnesotě.

08:31 POZVÁNKA DO KEMPU - Švýcarský hokejový útočník Damien Brunner, který naposledy působil v Detroitu, se o svou další šanci v NHL popere v dresu New Jersey Devils.

- Po zranění své brankářské dvojky hledá tým Floridy veterána do brány. Místo na soupisce si pokusí vybojovat Tim Thomas, který v loňské sezoně od hokeje odpočíval.

- V kempu Montrealu naopak dohrál americký obránce Matt Lashoff, který poslední sezonu působil ve švýcarském Curychu.

PONDĚLÍ, 16. ZÁŘÍ
13:15 PŘESTUP - Do finského TPS Turku zamířil americký sedmatřicetiletý veterán Jeff Halpern. V loňské sezoně hráč New York Rangers a Montrealu má na svém kontě více než 900 zápasů v NHL a ve smlouvě má klauzuli o možnosti odchodu do NHL v případě, že o něj bude zájem.
NEDĚLE, 15. ZÁŘÍ
11:23 PODPIS - Obránce Jared Cowen se konečně dohodl s Ottawou na novém kontraktu. Čtyřletá smlouva talentovanému bekovi ročně vynese 3,1 milionu dolarů.
SOBOTA, 14. ZÁŘÍ
11:14 PODPIS - Obránce Alex Pietrangelo se dohodl v NHL s klubem St. Louis na nové sedmileté smlouvě, která mu vynese celkem 45,5 milionu dolarů. Třiadvacetiletý Kanaďan se tak dnes připojí do přípravného kempu Blues, v němž jako chráněný volný hráč první tři dny chyběl.
PÁTEK, 13. ZÁŘÍ
22:55 PODPIS - Už to vypadalo, že to nevyjde před přípravným kempem, ale nakonec se zdařilo. St.Louis Blues podepsali nový sedmiletý kontrakt s klíčovým obráncem Alexem Pietrangelem.
22:52 PODPIS - Columbus podepsal tříletou smlouvu s drsným útočníkem Jaredem Bollem. Sedmadvacetiletý hokejista strávil všech šest sezon v dresu Blue Jackets, nikdy nenasbíral méně než 100 trestných minut v sezoně, ale také se vypracoval na asistenta kapitána.
09:03 PŘESTUP - Třicetiletý útočník Kyle Wellwood vzdává prozatím bitvu o NHL a mírí na měsíční zkoušku do švýcarského Zugu, kde trénuje Kanaďan Doug Shedden. Wellwood má mimo jiné na kontě skoro 500 utkání v NHL a v Evropě už dříve působil.
08:54 SPEKULACE - Předposlední vítěz Stanley Cupu s Los Angeles Simon Gagne by údajně mohl zamířit do Montrealu. Dlouholetý hokejista Philadelphie v posledních letech spíš bojoval se svým zdravotním stavem, ale ve 33 letech má stále co nabídnout.
ČTVRTEK, 12. ZÁŘÍ
21:36 PŘESTUP - Roční smlouvu uzavřela Carolina s dvaatřicetiletým obráncem Ronem Hainseym. Hodnota kontraktu zní 2 miliony dolarů. Hurricanes se tak rozhodli poté, co se dozvěděli, že obránce Joni Pitkänen bude pro celý rok kvůli zranění mimo sestavu.
17:09 PODPIS - Už se zdálo, že zkušený útočník Daniel Cleary podepíše smlouvu s Philadelphií, přesto Detroit na svém oficiálním Twitteru oznámil, že hokejista další sezonu zůstane hráčem Red Wings. Podle serveru TSN by si měl vydělat 1,75 milionu dolarů.
08:44 PODPIS - Buffalo Sabres oznámili prodloužení smlouvy s útočníkem Codym Hodgsonem. Třiadvacetiletý druhý nejproduktivnější hráč Sabres z loňské sezony prý podepsal šestiletý kontrakt, který mu vynese 4,25 milionu dolarů ročně.
STŘEDA, 11. ZÁŘÍ

19:17 POZVÁNKA DO KEMPU - V kempu Floridy se představí útočníci Brad Boyes a Jed Ortmeyer a obránce Brett Clark. Spekulace tvrdí, že také veterán Tim Thomas.

- O místo na soupisce Anaheimu bude bojovat obránce Garnet Exelby.

- Buffalo pozvalo specialistu na vhazování Mika Zigomanise a dalšího forvarda Coltona Gilliese.

- Zkuešný obránce Ian White se pokusí probít na soupisku Winnipeg Jets.

- Dalším bojovníkem o místo bude zkušený útočník Chuck Kobasew, který bude bruslit s Pittsburghem.

- Z rodinných důvodů se nedostaví do kempu NY Rangers zkušený brankář Martin Biron. Díky tomu dostal pozvánku do kempu čtyřicetiletý Johan Hedberg.

09:26 PODPIS - Hokejisté Toronta konečně podepsali smlouvu s útočníkem Nazemem Kadrim. Dvouletý kontrakt má hodnotu 5,8 milionu dolarů.
ÚTERÝ, 10. ZÁŘÍ

10:11 POZVÁNKA DO KEMPU - Specialista na vhazování David Steckel se pokusí urvat místo na soupisce Minnesoty. Bývalý útočník Washingtonu, New Jersey nebo Toronta dohrával poslední sezonu v Anaheimu.

08:06 PODPIS - Ottawa podepsala novou tříletou smlouvu s útočníkem Colinem Greeningem. Sedmadvacetiletý Kanaďan zatím za Senators odehrál tři sezony s bilancí 153 zápasů - 69 bodů a nový kontrakt mu začne platit až od roku 2014/2015.

08:02 SPEKULACE - New York Islanders se údajně chystají pozvat do svého kempu českého beka Radka Martínka. O útočníka Daniela Clearyho se kromě Detroitu a Dallasu začala zajímat také Philadelphia. Tříletá smlouva už je údajně pro veterána připravena, měla by ale být podepsána až na konci měsíce.

PONDĚLÍ, 9. ZÁŘÍ

08:49 POZVÁNKA DO KEMPU - O dres Toronta se v přípravném kempu popere sedmadvacetiletý Mason Raymond. Finalista Stanley Cupu z roku 2011 zatím v NHL hrál jen za Vancouver a ve 374 zápasech si připsal 178 bodů.

NEDĚLE, 8. ZÁŘÍ

14:40 PŘESTUP - Zámoří poprvé v kariéře opouští sedmadvacetiletý kanadský obránce Brett Carson. Bek, který v poslední sezoně odehrál v dresu Calgary 10 zápasů a připsal si jednu nahrávku, bude hrát za švédský AIK Stockholm.

12:32 POZVÁNKA DO KEMPU - Urostlý veterán Hal Gill byl pozván do tréninkového kempu Philadelphie, kde bude usilovat o novou smlouvu. Bývalý obránce Bostonu, Toronta, Pittsburghu, Montrealu a Nashvillu se tak pokusí rozšířit svou bilanci 1102 startů v NHL.

- Spekulace se potvrdily i ohledně obránce Ryana Whitneyho. Ten se představí v tréninkovém kempu St.Louis Blues.

12:26 PODPIS - Švédský útočník Marcus Johanssonbude i v příštích dvou sezonách hájit barvy Washingtonu Capitals. Dvaadvacetiletý hokejista si během této doby vydělá 4 miliony dolarů.

12:16 PODPIS - Phoenix Coyotes si na další dva roky zajistili služby Mikkela Boedkera. Dánský reprezentant, který v loňské sezoně nasbíral 26 bodů, načne v Arizoně už svou šestou sezonu. Každý rok si vydělá 2,55 milionu dolarů.

PÁTEK, 6. ZÁŘÍ

14:16 PŘESTUP - Dvě zámořské posily hlásí švýcarský Kloten. Do útoku přichází naposledy hráč Floridy a osmička draftu z roku 2006 Peter Mueller, do obrany zkušený harcovník a drsňák Jim Vandermeer. Ten naposledy působil na farmě Vancouveru a v NHL má na kontě 461 odehraných utkání v základní části.

07:53 SPEKULACE - Protože v St.Louis stále zůstává bez kontraktu klíčový obránce Alex Pietrangelo, Blues údajně zvažují pozvání Ryana Whitneyho do přípravného kempu. 

- V tom detroitském by se brzy měl objevit Daniel Cleary, který celé léto u Red Wings čeká na prodloužení smlouvy.

- Konec kariéry zvažuje čtyřicetiletý švédský brankář Johan Hedberg. Naposledy gólman Devils ale ještě kariéru neodpískal, stále se udržuje v kondici.

ČTVRTEK, 5. ZÁŘÍ
17:41 POZVÁNKA DO KEMPU - Osmadvacetiletý kanadský útočník Anthony Stewart obdržel od San Jose Sharks pozvánku do přípravného kempu. Bývalý hráč Floridy, Atlanty nebo Caroliny je mimochodem bratrem Chrise Stewarta ze St.Louis, který při loňské výluce v NHL hrál za Liberec.
STŘEDA, 4. ZÁŘÍ
22:15 Aleš Hemský bude hrát i v nové sezoně NHL v dresu Edmontonu. Po měsících spekulací o možné výměně dnes generální manažer Oilers Craig MacTavish potvrdil, že devětadvacetiletý útočník zůstane v týmu. "Není na trhu," prohlásil. "Chceme, aby tu sehrál svou roli a udělal dojem. Chceme, aby hrál důležitou roli," uvedl MacTavish, jenž ještě v červnu plánoval velké změny, jejichž součástí byla i výměna českého reprezentanta.
16:10 PODPIS - Chicago prodloužilo o dalších pět let smlouvu obránci Niklasi Hjalmarssonovi. Kontrakt pro dvojnásobného vítěze Stanley Cupu s Blackhawks začne platit od ročníku 2014/2015.
08:10 POZVÁNKA DO KEMPU - O místo na soupisce Caroliny se popere hokejový útočník Radek Dvořák. Bojovat o místo v NHL budou i Steve Begin v Calgary, obránce Matt Lashoff v Montrealu a zkušený brankář Mathieu Garon v Los Angeles. VÍCE ZDE
ÚTERÝ, 3. ZÁŘÍ
07:50 SPEKULACE - O útočníka Guillaume Latendresseho se údajně zajímají ve Phoenixu a mají v plánu mu zaslat pozvánku do přípravného kempu. Šikovný střelec hrál v NHL za Montreal, Minnesotu a Ottawu a nemá problém v sezoně nastřílet okolo dvaceti branek. Jeho kariéru bohužel brzdí častá zranění.
PONDĚLÍ, 2. ZÁŘÍ
16:15 PODPIS - Poslední vítězové Stanley Cupu z Chicaga si šestiletým kontraktem pojistili svou brankářskou jedničku Coreyho Crawforda. Finanční podmínky zatím nebyly zveřejněny. VÍCE ZDE
13:38 PŘESTUP - Zámoří opouští silák Ryan O´Byrne z Toronta. Kanadský bek, který hrál i v Montrealu a Coloradu, míří do Lva Praha v KHL. VÍCE ZDE
PÁTEK, 30. SRPNA
08:03 KONEC KARIÉRY - Po třinácti sezonách a 847 zápasech v základní části NHL končí kariéru finský obránce Toni Lydman. Finalista Stanley Cupu z roku 2004 s Calgary a majitel olympijského stříbra z roku 2006 a bronzu z roku 2010 bude televizním analytikem.
07:17 PODPIS - Kanadský obránce Brandon Manning zůstává hráčem Philadelphie Flyers. Muž, který naskočil v loňské sezoně k šesti utkáním NHL a připsal si dvě nahrávky, podepsal v klubu roční dvoucestný kontrakt.
ČTVRTEK, 29. SRPNA
14:19 PŘESTUP - Spekulace se znovu potvrdily, jedenatřicetiletý hokejista Anaheimu Matthew Lombardi skutečně opuští zámoří a vydává se do Švýcarska. Finalista Stanley Cupu s Calgary z roku 2004 bude působit v dresu Servette Ženeva.
STŘEDA, 28. SRPNA
18:22 PŘESTUP - Zámoří opouští čtyřiadvacetiletý americký útočník Nick Palmieri. Forvard naposledy patřící NY Rangers bude působit v Německu v dresu Mnichova. V NHL si v dresu New Jersey a Minnesoty připsal v 87 zápasech 25 bodů (13+12).
ÚTERÝ, 27. SRPNA
20:01 PŘESTUP - Po jednom velice vydařeném roce ve Švýcarském Zugu se vrací do Edmontonu Linus Omark. Šestadvacetiletý šikovný Švéd už se v dresu Oilers objevoval v letech 2010-2012, tentokrát se pokusí naplno prosadit do sestavy.
07:49 SPEKULACE - Třiatřicetiletý veterán Jim Vandermeer se pokouší o návrat do NHL. Zkušený kanadský obránce, který v nejlepší hokejové soutěži světa vystřídal šest klubů, odehrál poslední ročník pouze na farmě v AHL a teď údajně bruslí s Phoenixem a čeká na pozvánku do kempu.
PONDĚLÍ, 26. SRPNA
18:25 PODPIS - New Jersey Devils se konečně podařilo prodloužit smlouvu s Adamem Henriquem. Jeden z nejnadějnějších mužů v sestavě Devils a předloňský kandidát na nováčka roku údajně podepsal šestiletý kontrakt v hodnotě 24 milionů dolarů. VÍCE ZDE
08:31 SPEKULACE - Trh s hráči přes víkend opět mlčel, spekulace přesto neutichají. Několik týmů se údajně uchází o vytáhlého útočníka NY Rangers Briana Boylea. Ten má ještě smlouvu na další sezonu, klub by se ale jeho výměně podle serveru cbssports.com vůbec nebránil.
PÁTEK, 23. SRPNA
07:20 PODPIS - Roční smlouvu ve Vancouveru podepsal bek Andrew Alberts. Dvaatřicetiletý Kanaďan načne v dresu Canucks svou čtvrtou celou sezonu. V NHL hrál i za Boston, Philadelphii a Carolinu.
07:19 PŘESTUP - Šikovný útočník Michail Grabovskij už zná své budoucí působiště. Běloruský forvard se po vykoupení z Toronta stěhuje za Alexandrem Ovečkinem do Washingtonu. V dresu Capitals podepsal roční smlouvu.
ČTVRTEK, 22. SRPNA
20:15 PŘESTUP - Útočník Trent Whitfield se po čtyřletém působení v organizaci Bostonu přesune do Evropy. V příští sezóně oblékne dres nováčka EBEL z italského Bolzana. Šestatřicetiletý Whitfield strávil poslední dělal kapitána v AHL v dresu Providence.
19:47 PODPIS - Třiadvacetiletý obránce Chris Tanev zůstává hráčem Vancouveru. Bek, o kterého se zajímalo i několik týmu KHL, se upsal Canucks na jeden rok a vydělá si 1,5 milionu dolarů.
17:48 PŘESTUP - Douglas Murray, jeden z nejžádanějších volných hráčů na trhu, podepsal roční kontrakt s týmem Montreal Canadiens. Klub to oznámil na svém Twitteru. Švédský bek si vydělá 1,5 milionu dolarů.
STŘEDA, 21. SRPNA
07:36 PŘESTUP - Roční dvoucestnou smlouvu podepsal s týmem Washingtonu třicetiletý útočník Brandon Segal. Kanadský hokejista v loňském roce odehrál pouze jeden zápas v dresu NY Rangers, zbytek sezony strávil na farmě v Connecticutu.
07:31 PODPIS - Další rok zůstane v Carolině útočník Zach Boychuk. Čtrnáctý hráč draftu z roku 2008 odehrál v minulé sezoně 5 utkání (1+1) a jeho nejnovější kontrakt mu vynese 550 tisíc dolarů, pokud se udrží v prvním týmu.
ÚTERÝ, 20. SRPNA
22:19 PŘESTUP - Anaheim Ducks na 4 - 6 měsíců přišli o obránce Sheldona Souraye, který musel na operaci a na situaci zareagovali obratem. Do kalifornského týmu na rok příchází dlouholetý obránce Dallasu a naposledy hráč Edmontonu Mark Fistric.
16:56 PODPIS - Podle serveru TSN podepsal Detroit dvouletý kontrakt se švédským útočníkem Gustavem Nyquistem. Třiadvacetiletý hokejista, který vloni vstřelil tři góly, si každý rok vydělá 950 tisíc dolarů.
08:23 SPEKULACE - Poté, co minulý týden klub z Ženevy přivedl do svých řad Lennarta Petrella z Edmontonu to vypadá, že z NHL brzy dorazí další posila. Švýcarský tým je údajně blízko k dohodě s Matthewem Lombardim, který v loňském roce působil ve Phoenixu a Anaheimu.
07:36 SPEKULACE - Ostrý hoch Darcy Hordichuk, který naposledy působil v Edmontonu, si hledá nové angažmá. Třiatřicetiletému Kanaďanovi údajně nabídl roční kontrakt tým IFK Helsinky, ale ten s díky odmítl.
PONDĚLÍ, 19. SRPNA
13:15 PŘESTUP - Dvaatřicetiletý brankář Michael Leighton z Columbusu míří poprvé v kariéře do Evropy. Finalista Stanley Cupu s Philadelphií z roku 2010 bude chytat za ukrajinský Donbass Doněck.
07:32 SPEKULACE - Zámořský server TVA Sports informuje o tom, že šestatřicetiletý brankář Jose Theodore by mohl brzy podepsat smlouvu s letošním finalistou z Bostonu. Od klubu údajně dostal nabídku na roční kontrakt s hodnotou okolo jednoho milionu dolarů.
PÁTEK, 16. SRPNA
16:52 SPEKULACE - Podle magazínu Sports Ilustrated by vítěz Stanley Cupu z roku 2011 a aktuálně hráč NY Islanders Tim Thomas mohl příští rok působit v Columbusu. Tam by dělal dvojku nejlepšímu muži poslední sezony Sergeji Bobrovskému.
ČTVRTEK, 15. SRPNA
22:14 PODPIS - Colorado Avalanche podepsali nový kontrakt s kapitánem Gabrielem Landeskogem. Smlouva vstoupí v platnost po skončení následující sezony a bude trvat až do roku 2021. Švédský hokejista si během této doby vydělá 39 milionů dolarů.
STŘEDA, 14. SRPNA
13:42 PŘESTUP - Finský reprezentační útočník Lennart Petrell opouští po dvou letech organizaci Edmontonu a vrací se do Evropy, příští sezonu bude hrát za švýcarský tým Servette Ženeva. Jeho statistiky za dva ročníky činí 95 zápasů - 18 bodů (7+11).
09:28 SPEKULACE - Podle serveru cbc.ca se Tampa Bay snaží zbavit útočníka Ryana Malonea. Třaitřicetileté levé křídlo má smlouvu na další dvě sezony a každou z nich by mělo pobírat 4,5 milionu dolarů. Floridský tým by ale raději sázel na mladší hráče, kterých má v současné době až přebytek.
07:16 SPEKULACE - Obrovitý švédský obránce Douglas Murray by prý mohl zamířit do Vancouveru. Velký zájem o bývalého beka Pittsburghu potvrdil pro stránku theprovince.com hráčův agent Anton Thun. "Podepsáno zatím není, o mého klienta má zájem více klubů," řekl Thun.
ÚTERÝ, 13. SRPNA
08:11 SPEKULACE - Práva na švédského útočníka Marcuse Johanssona jsou prý k dispozici. Dvaadvacetiletý hokejista, který zatím ve Washingtonu čeká na smlouvu, odehrál většinu loňské sezony v útoku s Alexandrem Ovečkinem a Nicklasem Bäckströmem.
08:05 SPEKULACE - Zámořský server NEWS 1130 Sport přinesl informaci, že obránce Chris Tanev, který naposledy patřil Vancouveru a v NHL má za sebou zatím 92 utkání a deset bodů, by mohl zamířit do KHL. Zájem o finalistu Stanley Cupu z roku 2011 je prý velký.
PONDĚLÍ, 12. SRPNA
10:04 PŘESTUP - Zámořskou NHL opouští útočník Ben Maxwell. Bývalý hráč Montrealu, Atlanty, Winnipegu a naposledy Anaheimu míří do finského Oulu. Pětadvacetiletý Kanaďan v NHL odehrál celkem 47 zápasů a připsal si 8 bodů. Poslední sezonu ale strávil pouze na farmě.
NEDĚLE, 11. SRPNA
16:06 PŘESTUP - Další zkušenou zámořskou posilu hlasí nováček KHL Medveščak Záhřeb. Obranu posílí Steve Montador, třiatřicetiletý Kanaďan, který v NHL odehrál více než 570 a působil v šesti klubech. Naposledy hrál předloni v Chicagu, poslední sezonu strávil v AHL v dresu Rockfordu.
PÁTEK, 9. SRPNA
09:25 KONEC KARIÉRY - Jeden z nejlepších bitkařů posledních let a také jedna z posledních těžkých vah na ledě Jody Shelley končí s hokejem. Sedmatřicetiletý Kanaďan v kariéře odehrál 627 zápasů, nasbíral 54 bodů a 1538 trestných minut. Bývalý hráč Columbusu, San Jose, NY Rangers a naposledy Philadelphie se v NHL účastnil více než 160ti rvaček.
07:14 PŘESTUP - Kazašský hokejista Nikolai Antropov končí po 13 letech v NHL a bude hrát KHL. Třiatřicetiletý útočník podepsal po vypršení smlouvy s Winnipegem dvouletý kontrakt s Barysem Astana.
ČTVRTEK, 8. SRPNA
12:14 PŘESTUP - Kanadský útočník Aaron Gagnon, který v poslední sezoně za Winnipeg vstřelil tři branky, se dohodl na dvouleté smlouvě se švédským celkem HV71.
07:32 PODPIS - Vedení Ottawy Senators prodloužilo o rok smlouvu s francouzským útočníkem Stephanem Da Costou. Čtyřiadvacetiletý účastník posledního MS v loňském ročníku NHL v devíti zápasech jednou skóroval a na jeden gól nahrál.
ÚTERÝ, 6. SRPNA
22:29 PODPIS - Detroit prodloužil o dva roky smlouvu se švédským útočníkem Joakimem Anderssonem, který se letos naplno prosadil do hlavního týmu Detroitu. V osmětřiceti zápasech zaznamenal osm bodů (3+5).
22:25 PODPIS - Buffalo prodloužilo o jeden rok smlouvu se čtyřiadvacetiletým útočníkem Coreym Troppem. Nadějný Američan kvůli zranění v poslední sezoně v NHL nenastoupil.
09:18 PŘESTUP - Sedmatřicetiletý brankář Chris Mason odchází z NHL. Naposledy gólman Nashvillu zvolil celkem exotickou štaci, bude chytat v malebném italském Rittenu.
07:52 SPEKULACE - Angažmá jedenatřicetiletého útočníka Chada LaRose v Carolině je nejspíš u konce. Rodák z Michiganu, kterému skončila smlouva, se podle serveru newsobserver.com neobjevil po sezoně na výstupní prohlídce a během léta má nedostupný telefon. LaRose v NHL odehrál 508 zápasů (všechny za Carolinu) a s Hurricanes slavil v roce 2006 Stanley Cup. VÍCE ZDE
PONDĚLÍ, 5. SRPNA
14:50 PŘESTUP - Zkušený útočník Alexej Ponikarovskij se stal další posilou ruského Petrohradu. Rodák z Kyjeva v NHL válel za Toronto, Pittsburgh, Los Angeles, Carolinu, Winnipeg a naposledy New Jersey. S vedením SKA podepsal dvouletý kontrakt.
07:58 SPEKULACE - Jedenačtyřicetiletý křídelník Mike Knuble se podle serveru NBC chystá na konec hokejové kariéry. Vítěz Stanley Cupu s Detroitem a autor 278 branek v 1068 zápasech NHL hrál naposledy za Philadelphii.
07:40 PŘESTUP - Poté, co v loňské sezoně získal své první zkušenosti v NHL, mění dravý devětadvacetiletý forvard Steven Pinizzotto dres. Z chladného Vancouveru se účastník tří bitek stěhuje na Floridu. Tam podepsal roční dvouletou smlouvu.
PÁTEK, 2. SRPNA
23:41 PODPIS - Šikovný švédský útočník Magnus Pääjärvi, který se tři sezony nedokázal naplno prosadit do sestavy Edmontonu a byl před pár týdny vyměněn do St.Louis, podepsal s Blues dvouletý kontrakt.
23:37 PODPIS - Ačkoliv se čile spekulovalo o jeho odchodu, útočník Kyle Clifford nakonec v týmu Los Angeles zůstává. Dvaadvacetiletý ostrý hoch, který byl i u loňského vítězného tažení za Stanley Cupem, prodloužil smlouvu o dva roky.
01:57 PODPIS - Vedení St.Louis Blues podepsalo pětiletý kontrakt s obráncem Jayem Bouwmeesterem. Kanadský olympionik přišel do týmu na začátku dubna z Calgary a hned se zařadil mezi opory.
01:51 SPEKULACE - Zkušený finský obránce Toni Lydman, který v NHL za Calgary, Buffalo a Anaheim odehrál 847 duelů, se podle serveru TSN chystá ukončit kariéru. Pětatřicetiletý zadák mimo jiné vlastní stříbrnou a bronzovou medaili z OH a s Flames pamatuje finále Stanley Cupu.
ČTVRTEK, 1. SRPNA
11:49 PODPIS - Roční smlouvu s Torontem podepsal mohutný bek Mark Fraser. Ten patřil v posledním ročníku k příjemným překvapením a jednu dobu dokonce vedl v NHL statistiku +/- . Zámořské servery odhadují hodnotu na 1,2 milionu dolarů.
11:46 PODPIS - Roční kontrakty si od vedení Canucks vysloužili útočníci Dale Weise a nováček Jordan Schroeder. Obě dvě smlouvy jsou jednocestné. Vancouver dále podepsal smlouvu se Zachem Hamillem, který v NHL naposledy patřil Floridě a Colinem Stuartem, který hrával za Buffalo.
11:38 PŘESTUP - Poté, co oživil svou kariéru v dresu San Jose, odchází dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Scott Gomez hrát na Floridu. Tam podepsal roční smlouvu.
11:35 PODPIS - O dva roky si své působení v dresu Flames prodlouží třiadvacetiletý obránce T.J. Brodie. Autor dvou gólů z posledního ročníku si během nich vydělá 4,25 milionu dolarů.
11:26 PŘESTUP - Jedenatřicetiletý bek Kurtis Foster míří do Záhřebu v KHL. Bývalý hráč Philadelphie, který má v NHL na kontě 405 startů a 160 bodů, by měl v týmu nováčka soutěže být jedním z hlavních stavebních kamenů.
11:23 PODPIS - Další rok bude v modrobílém dresu Rangers působit norský šikula Mats Zuccarello. Ten se do newyorského týmu vrátil v průběhu loňské sezony poté, co skončil se svým týmem v KHL. V tradičním týmu pak patřil k nejlepším hráčům i během play off.
11:19 PŘESTUP - Hokejisty Nižného Novgorodu v KHL posílí devětadvacetiletý zkušený centr Tim Brent. Kanadský útočník hrál naposledy za Carolinu a ve třiceti zápasech si připsal tři nahrávky.
11:17 PODPIS - Joe Pavelski se v úterý dohodl s vedením San Jose na pětiletém prodloužení své dosavadní smlouvy, která mu vyprší po následujícím ročníku. V sezóně 2013-14 si devětadvacetiletý útočník vydělá rovné čtyři miliony dolarů, nový kontrakt mu posléze zajistí příjem v celkové výši 30 milionů dolarů.
11:14 PODPIS - Obránce Zach Bogosian se k arbitráži v Torontu nepodívá. Třiadvacetiletý zadák se krátce před jejím začátkem dohodl s představiteli Winnipegu na sedmileté smlouvě za 36 milionů amerických dolarů.
11:09 PŘESTUP - Exotičtější evropskou destinaci si vyzkouší jedenatřicetiletý Andrew Murray. Hráč, který v NHL válel za Columbus, San Jose a naposledy St.Louis, míří do nováčka KHL Medveščaku Záhřeb.
10:55 PŘESTUP - Švédsko je novou destinací i pro dalšího kanadského hokejistu. Naposledy bek Vancouveru Derek Joslin si jako své příští angažmá vybral AIK Stockholm.
10:49 PŘESTUP - NHL pro nadcházející ročník opouští jedenadvacátý hráč draftu z roku 2001 Colby Armstrong. Stříbrný s Kanadou z MS 2009 míří do švédského Växjö.
10:45 PODPIS - Americký útočník Kyle Palmieri se může těšit na další působení v dresu Anaheimu. Po vypršení nováčkovského kontraktu s ním Ducks podepsali novou tříletou smlouvu v celkové hodnotě 4,4 milionu dolarů.
10:39 PŘESTUP - Roční dvoucestný kontrakt uzavřela Carolina s Nathanem Gerbem. Jeden z nejmenších hráčů NHL byl před pár týdny vyplacen ze smlouvy v Buffalu, kde šestadvacetiletý útočník zatím strávil celou kariéru.
10:35 PODPIS - Dalším hráčem, který se vyhnul arbitrážnímu řízení, je Nick Spaling z Nashvillu. Čtyřiadvacetiletý hokejista odehrál v dresu Predators už čtyři sezony a během 226 zápasů si připsal 52 bodů. V příštím roce si vydělá 1,5 milionu dolarů.
10:27 PODPIS - Kvalitní brankářské dvojici Halák - Elliott bude v St.Louis nadále krýt záda šikovný Jake Allen. Ten při různých patáliích svých kolegů odchytal v posledním roce 15 zápasů (9 vyhrál) a byl zvolen do All-Star týmu nováčků. Smlouva je na dva roky a Kanaďan si vydělá 1,2 milionu dolarů.
10:24 PŘESTUP - Zkušený dvaatřicetiletý tvrďák Brad Winchester bude v příští sezoně působit v Chicagu. Pětatřicátý hráč draftu z roku 2000, který v NHL už vystřídal pět klubů, působil během poslední zkrácené sezony pouze na farmě v AHL.
10:21 PODPIS - Nadějný obránce Pittsburghu Roberto Bortuzzo se vyhnul arbitráži a podepsal dvouletý kontrakt v hodnotě 1,2 milionu dolarů.
10:17 PODPIS - Třiadvacetiletý útočník Scott Timmins podepsal roční kontrakt s Floridou a bude tak mít možnost rozšířit svou bilanci v NHL (24 zápasů - 1 gól) o další starty.
SOBOTA, 27. ČERVENCE
11:10 PODPIS - Chicago prodloužilo o tři roky smlouvu s trenérem Joelem Quennevillem, pod jehož vedením klub letos a v roce 2010 získal Stanleyův pohár. Čtyřiapadesátiletý kouč tak bude na lavičce týmu až do konce sezony 2016/2017.
8:10 PODPIS - Winnipeg Jets se dohodli na smlouvě s útočníkem Blakem Wheelerem, za šest let si vydělá 33,6 milionu dolarů a podpisem odvrátil hrozící arbitráž.
STŘEDA, 24. ČERVENCE
19:50 PŘESTUP - Vedení Toronta uzavřelo roční kontrakt s obráncem Paulem Rangerem, který si celkem vydělá jeden milion amerických dolarů. Osmadvacetiletý zadák hrál NHL naposledy v roce 2010 v dresu Tampy Bay.
17:01 PODPIS - Vedení kanadského Vancouveru podepsalo jednoroční smlouvu se silovým útočníkem Dalem Weisem a vyhlo se tak arbitrážnímu řízení. Autor šesti bodů z uplynulé sezony si vydělá 750 tisíc dolarů.
14:37 SPEKULACE - Nejlepší brankář ligy z roku 2009 a vítěz Stanley Cupu z roku 2011 Tim Thomas se po roce bez hokeje chce vrátit do nejlepší ligy světa. Podle deníku Boston Globe jsou v současnosti největšími zájemci o jeho služby NY Islanders a Philadelphia.
12:28 PODPIS - Roční smlouvu s Buffalem podepsal talentovaný třiadvacetiletý útočník Luke Adam. Rodák ze St.John´s by měl brzy naplno prorazit do sestavy Sabres, v poslední sezoně odehrál pouze čtyři utkání s bilancí jedné branky.
ÚTERÝ, 23. ČERVENCE
19:38 PODPIS - Na rok si Los Angeles Kings pojistili služby šestadvacetiletého Trevora Lewise. Americký útočník, který byl i u loňského vítězství ve Stanley Cupu, odehrál v letošní sezoně všech 48 zápasů a připsal si 5 branek a 9 nahrávek.
08:00 SPEKULACE - Hokejisté Phoenixu Coyotes mají v současnosti devět obránců s jednocestnou smlouvou (Oliver Ekman-Larsson, Keith Yandle, Derek Morris, Rostislav Klesla, Michael Stone, Zbyněk Michálek, Chris Summers, David Rundblad, David Schlemko) a očekává se, že některý z nich tedy brzy změní klubové barvy.
07:28 PODPIS - Své působení v dresu Winnipegu si prodlouží čtyřiadvacetiletý útočník Anthony Peluso. Rodák z Ontaria odehrál v sezoně 2012/13 svých pět prvních duelů v NHL a připsal si 2 nahrávky a 14 trestných minut.
07:26 PODPIS - Defenzivní služby si pojistili i v Ottawě. Místní Senators podepsali tříletou smlouvu s dvaadvacetiletým Patrikem Wierciochem, který se do sestavy prosadil v loňském ročníku. Kanadský hráč odehrál 42 zápasů a připsal si 19 bodů (5+14).
07:23 PODPIS - Dvouletou smlouvu podepsal s Phoenixem nadaný švédský obránce David Rundblad. Sedmnáctka draftu z roku 2009 v loňské sezoně odehrála za Coyotes osm utkání s bilancí jedné přihrávky a očekává se její plné prosazení. Roční smlouvu získal také útočník Brandon McMillan, který přišel na konci sezony při výměně z Anaheimu.
07:20 PODPIS - Novou tříletou smlouvu si od vedení Toronta vysloužil švédský bek Carl Gunnarsson. Ten tak příští rok načne už svou pátou sezonu v dresu Maple Leafs a vydělat by si podle TSN měl 9,45 milionu dolarů.
07:19 PODPIS - Hokejový útočník Bryan Little se dohodl v NHL s Winnipegem na novém pětiletém kontraktu na celkem 23,5 milionu dolarů. Vyhnul se tak arbitrážnímu řízení, které mělo ve středu rozhodovat o jeho smlouvě.
PONDĚLÍ, 22. ČERVENCE
17:29 PŘESTUP - Potvrzeno. Jaromír Jágr se dohodl s New Jersey Devils na roční smlouvě. Informaci, že právě tento klub je nejpravděpodobnější variantou a od podpisu dělí útočníka hodiny, jako první v minulých dnech přinesl server iSport.cz. A teď ji zmínil i respektovaný server TSN. Oficiálně by klub dohodu s českou legendou oznámit v úterý. VÍCE ZDE
16:14 PODPIS - Hokejisté Edmontonu Oilers si na tři roky pojistili třiadvacetiletého útočníka Sama Gagnera. Podle serveru TSN si šestý hráč draftu z roku 2007 vydělá ročně 4,8 milionu dolarů.
09:36 PODPIS - Třiadvacetiletý brankář Matt Hackett kývnul na kvalifikační nabídku, kterou dostal od vedení Buffala, a podepsal s týmem Sabres roční dvoucestnou smlouvu za 715 tisíc dolarů.
NEDĚLE, 21. ČERVENCE
19:10 PODPIS - Vedení Nashvillu podepsalo roční kontrakt se čtyřiadvacetiletým kanadským útočníkem Nickem Spalingem a vyhlo se tak arbitráži. Rodák z Ontaria si vydělá 1,5 milionu dolarů.
18:54 PODPIS - Calgary Flames podepsali roční dvoucestné smlouvy se dvěma svými útočníky, kteří se nedávno stali chráněnými volnými hráči - Paulem Byronem a Lancem Boumou.
07:21 PODPIS - Philadelphia, která už je nad hranicí platového stropu, podepsala dvouletý kontrakt s útočníkem Seanem Couturierem (ročně 1,75 milionu dolarů). Přitom o Flyers se diskutovalo hned po Devils nejvíce v souvislosti s Jaromírem Jágrem.
SOBOTA, 20. ČERVENCE
23:05 SPEKULACE - Jágrův podpis v Devils je už zřejmě na spadnutí. VÍCE ZDE
18:30 PODPIS - Nadaný obránce Zach Redmond, který na jaře málem přišel o život, když mu při tréninku jeden ze spoluhráčů přeřízl tepnu na noze, podepsal roční smlouvu s Winnipegem. VÍCE O ZRANĚNÍ ZDE
09:40 PODPIS - Buffalo si pojistilo služby útočníka Briana Flynna. Stočtyřiašedesátý hráč draftu z roku 2008 v loňském ročníku naskočil ke svým prvním 26 utkáním v NHL a připsal si 11 bodů (6+5).
09:33 PŘESTUP - Dvě posily do obrany hlásí čerstvý vítěz Stanley Cupu z Chicaga. Z Edmontonu přichází pětadvacetiletý valibuk Theo Peckham a po angažmá v Torontu se o místo u Blackhawks hlásí Michael Kostka. Oba dostali jednoleté kontrakty. Chicago podepsalo také dvouletou smlouvu se svým útočníkem Drew LeBlancem.
PÁTEK, 19. ČERVENCE
20:07 PODPIS - Pracovitý kanadský centr Jordan Nolan zůstává v organizaci Los Angeles. Vítěz Stanley Cupu z předposledního ročníku podepsal s Kings smlouvu na 2 roky.
20:05 PODPIS - Další dva roky bude v dresu St.Louis působit pětadvacetiletý Kanaďan Chris Stewart. Osmncátý hráč draftu z roku 2006 v poslední sezoně získal 36 bodů (18+18). Smlouva zní na 8,3 milionu dolarů. VÍCE ZDE
18:42 PŘESTUP - Vedení Phoenixu Coyotes oznámilo podpis roční dvoucestné smlouvy s Brandonem Yipem, útočníkem, který naposledy patřil Nashvillu. Yip v posledním ročníku vstřelil tři branky.
17:39 PODPIS - Roční dvoucestnou smlouvu v hodnotě 550 tisíc dolarů podepsal s Pittsburghem obránce Brendan Mikkelson. Šestadvacetiletý Kanaďan naposledy hrál za Tampu Bay a během čtyř utkání si připsal jednu nahrávku.
07:23 PODPIS - Čtvrtý hráč draftu z roku 2007 obránce Thomas Hickey zůstáne i příští dvě sezony hráčem New York Islanders. Dvojnásobný majitel juniorského zlata z hokejového MS letos odehrál svých prvních 39 zápasů v NHL a přispal si čtyři body (1+3).
07:18 PODPIS - Calgary nabídlo novou roční dvoucestnou smlouvu za 600 tisíc dolarů obránci Marku Cundarimu. Třiadvacetiletý obránce přišel do kanadského klubu v dubnu ze St.Louis a ve čtyřech utkáních si hned připsal tři body.
07:15 PODPIS - Winnipeg prodloužil o dva roky smlouvu s obráncem Paulem Postmou. Čtyřiadvacetiletý kanadský bek, který si v posledním ročníku připsal svých prvních devět bodů v NHL, si vydělá 1,42 milionů dolarů.
07:11 PŘESTUP - Devětadvacetiletý obránce Denis Grebeškov hlásí návrat do Edmontonu, kde působil už v letech 2007-10. Poslední tři sezóny hrál v ruské KHL, naposledy za tým Chanty-Mansijsk.
ČTVRTEK, 18. ČERVENCE
21:27 PODPIS - Tým Colorado Avalanche si pojistil svou budoucnost a podepsal na příštích pět sezon (30 milionů dolarů) smlouvu s dvaadvacetiletým talentovaným útočníkem Mattem Duchenem. Uvedly to klubové stránky.
20:26 SPEKULACE - Nabídku od ruského týmu Atlant Mytišči má prý na stole běloruský útočník Michail Grabovskij. Naposledy hráč Toronta podle ruských médií nad nabídkou přemýšlí.
20:24 SPEKULACE - Dlouholetý kapitán Dallasu a naposledy hráč Pittsburghu Brenden Morrow by mohl pokračovat v NHL v dresu Caroliny Hurricanes. Kanaďanův agent jednání s klubem potvrdil.
20:19 SPEKULACE - Švédský útočník Linus Ömark, který se neprosadil v Edmontonu a poslední sezonu zářil ve švýcarském Zugu, by se mohl vrátit do NHL. Podle švédských médií prý o hokejového kouzelníka hodně stojí Florida a Phoenix.
19:41 PODPIS - Americký hokejový útočník Dustin Brown podepsal nový kontrakt s Los Angeles. Osmadvacetiletý kapitán Kings by měl v týmu NHL vydržet ještě osm let a podle TSN by si měl vydělávat přibližně 5,7 milionu dolarů ročně (112 milionů korun).
18:30 PODPIS - Dalšís sezonu v dresu Pittsburghu odehraje pětadvacetiletý útočník Dustin Jeffrey. Kanadský forvard si přijde na 625 tisíc dolarů.
18:26 PODPIS - Podle serveru TSN podepsalo vedení New Jersey Devils roční kontrakt se švédským útočníkem Jacobem Josefsonem. Dvaadvacetiletý autor jedné branky z poslední sezony si vydělá 725 tisíc dolarů.
18:12 SPEKULACE - Živo začíná být kolem Jaromíra Jágra, dle informací deníku Sport by v příštích hodinách mohl podepsat smlouvu v NHL. VÍCE ZDE
STŘEDA, 17. ČERVENCE
18:43 PODPIS - Vedení Nashvillu Predators hlásí prodloužení kontraktu o dva roky se silovým útočníkem Richardem Clunem. Kontrakt, který má hodnotu 1,7 milionu dolarů začne platit po skončení příští sezony. Kanaďan patřil letos mezi aktivní rváče, bitku předvedl dvanáctkrát.
10:55 SPEKULACE - Kanadský rváč a silák Kyle Clifford z Los Angeles by se podle zámořských serverů prý brzy mohl stěhovat. Za poslední tři sezony se Clifford stihl 33krát poprat.
07:18 PŘESTUP - Po šesti letech se do týmu Anaheimu vrací silový útočník Dustin Penner. Třicetiletý Kanaďan a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu naposledy oblékal dres Los Angeles.
07:15 VÝMĚNA - Drsňáka a čerstvého vítěze Stanley Cupu Daniela Carcilla získal při trejdu tým Los Angeles Kings. Opačným směrem putuje volba v draftu v roce 2015. Kanadský útočník byl v letech 2008 a 2009 na prvním místě v NHL v počtu trestných minut.
ÚTERÝ, 16. ČERVENCE
22:03 PODPIS - Jared Staal uzavřel roční dvoucestný kontrakt s Carolinou, kde se potkává s bratry Ericem a Jordanem. Smlouva je na 550 tisíc dolarů.
21:15 PODPIS - Útočník Eric Tangradi bude další dva roky hájit barvy Winnipegu. Jets se vyhnuli arbitráži a s chráněným volným hráčem podepsali smlouvu v hodnotě 1,35 milionu dolarů.
07:14 PŘESTUP - Pětatřicetiletý Eric Belanger byl nedávno vykoupen ze smlouvy v Edmontonu a odchází do ruské KHL. Veterán, který v nejslavnější lize světa odehrál 820 utkání a připsal si 358 bodů bude hrát za Jekatěrinburg.
07:11 PODPIS - Columbus si pojistil služby obránce Denise Savarda na příští sezonu. Smlouva pro beka, který v loňské sezoně nastoupil do čtyř zápasů a nebodoval, je dvoucestná.
07:09 PODPIS - Čtyřiadvacetiletý kanadský obránce Brendan Smith zůstane i v příštích dvou sezonách v Detroitu. Muž, jehož si vybrali Red Wings v prvním kole draftu v roce 2007 podepsal dvouletý kontrakt v hodnotě 2,52 milionu dolarů a vyhne se tak arbitráži.
07:07 PODPIS - Nabídku dvoucestného kontraktu s díky odmítl, vylepšenou verzi smlouvy už ale přijal. Nadějný švédský brankář Jacob Markström zůstává na Floridě,  s týmem Panthers podepsal dvouletý kontrakt.
PONDĚLÍ, 15. ČERVENCE
21:30 PODPIS - Útočník Josh Bailey podepsal novou pětiletou smlouvu s NY Islanders. Třiadvacetiletý Kanaďan, který hraje v New Yorku od roku 2008, si díky ní vydělá celkově 16,5 milionu dolarů (asi 328 milionů korun).
07:53 SPEKULACE - Odchod kanonýra Kovalčuka možná bude znamenat nové působiště pro Damiena Brunnera. Švýcar, který v loňské sezoně poprvé okusil NHL v dresu Detroitu, je podle deníku Neue Luzerner Zeitung blízko k podepsání smlouvy s New Jersey.
07:50 PODPIS - Předposlední vítěz Stanley Cupu z Los Angeles si pojistil služby beka Aleca Martineze. Pětadvacetiletý Američan, který si v poslední sezoně připsal 5 bodů, si za dva roky vydělá 2,2 milionu dolarů.
NEDĚLE, 14. ČERVENCE
19:42 PŘESTUP - Devětadvacetiletý kanadský obránce Derek Meech odchází do KHL. Naposledy odehrál bývalý bek Detroitu a Winnipegu za Jets 16 utkání a připsal si jednu nahrávku.
18:48 SPEKULACE - Dle několika zámořských zdrojů hledá Edmonton posilu do svých zadních řad. Jedním z kandidátů na dres Oilers je prý současný kapitán Toronta Dion Phaneuf.
SOBOTA, 13. ČERVENCE
18:56 PŔESTUP - Brankářský veterán Brian Boucher odchází z NHL do Evropy. Gólman, který v poslední sezoně odchytal i 144 minut v dresu Philadelphia Flyers, bude hájit barvy švýcarského Zugu.
18:49 PODPIS - Roční smlouvu s Montrealem Canadiens podepsal provokatér Ryan White. Pětadvacetiletý Kanaďan odehrál v dresu tradičního klubu v loňské sezoně 26 utkání a připsal si jeden gól a 67 trestných minut.
9:47 PODPIS - Švédský hokejový útočník Marcus Krüger podepsal novou dvouletou smlouvu s Chicagem, v jehož dresu letos vyhrál Stanleyův pohár. Finanční podmínky kontraktu nebyly zveřejněny.
PÁTEK, 12. ČERVENCE
20:03 PŘESTUP - Obránce Jon Blum poprvé v kariéře mění v NHL dres, po čtyřech sezónách v organizaci Predators se dohodl na roční dvoucestné smlouvě s Minnesotou.
20:01 PODPIS - Arbitrážní řízení už nečeká ani na obránce Jakea Muzzina. Příjemné překvapení z minulé sezony zůstává i pro další dva roky v Los Angeles.
19:58 PODPIS - Dvouletý kontrakt podepsal s Ottawou šestadvacetiletý americký útočník Erik Condra. Ten si tak vydělá 2,5 milionu dolarů a navíc se vyhne arbitráži.
19:12 PODPIS Patrice Bergeron prodloužil smlouvu s finalistou posledního ročníku play off NHL Bostonem. Nový osmiletý kontrakt ho udrží v týmu Bruins až do sezony 2021/22, ročně si kanadský olympijský vítěz vydělá 6,5 milionu dolarů (129 milionů korun). VÍCE ZDE
07:00 BLOG Tomáše Bělonožníka: Kovalčuk svým útěkem Devils zradil. A uškodit může i Čechům. VÍCE ZDE
ČTVRTEK, 11. ČERVENCE
23:09 PŘESTUP - Pětadvacetiletý útočník Matt Halischuk po třech sezonách opouští kádr Nashvillu. Autor pěti gólů z poslední sezony ve čtvrtek podepsal smlouvu s Winnipegem.
21:51 PŘESTUP - Ruský útočník Ilja Kovalčuk šokoval oznámením, že končí svou kariéru v NHL. Třicetiletý kanonýr měl přitom v New Jersey platnou smlouvu ještě na dvanáct let, která mu zaručovala příjem 77 milionů dolarů (cca 1,54 miliardy Kč). Podle informací ruských novinářů chce hrát KHL za Petrohrad, který zítra oznámí jeho příchod. VÍCE ZDE
20:14 PŘESTUP - Roční dvoucestný kontrakt podepsal s Carolinou útočník Aaron Palushaj. Třiadvacetiletý Američan hájil v loňském roce barvy Colorada a připsal si dvě branky a sedm nahrávek.
10:01 PODPIS - Mladý americký obránce Seth Jones podepsal krátce po draftu NHL, v němž byl vybrán jako čtvrtý hokejista v pořadí, tříletý nováčkovský kontrakt s Nashvillem.
07:44 PODPIS - Talentovaný dánský obránce Oliver Lauridsen bude dál hrát za Philadelphii. Čtyřiadvacetiletý účastník posledního MS stihl v posledním roce odehrát 15 utkání a kromě tří bodů získal i 34 trestných minut. Smlouva je na dva roky.
07:41 PODPIS - Dvouletou smlouvu v hodnotě tří milonů dolarů si od Calgary vysloužil čtyřiadvacetiletý švédský útočník Mikael Bäcklund.
07:37 PODPIS - Toronto prodloužilo o rok smlouvu silovému útočníkovi Joe Colbornovi, který za Leafs odehrál v sezoně 5 utkání a další 2 v play off. Zároveň přivedlo forvarda Troye Bodieho, který v NHL odehrál přes 100 utkání, v loňském ročníku hrál ale pouze na farmě.
07:34 PŘESTUP - Po ročním působení v dresu Lokomotivu Jaroslavl se do zámoří vrací bývalý obránce Winnipegu Mark Flood. Osmadvacetiletý Kanaďan podepsal roční dvoucestný kontrakt s Carolinou.
07:28 PODPIS - Třiadvacetiletý útočník David Dziurzynski prodlouží své působení v Ottawě o další rok. Kanaďan, který v poslední sezoně odehrál svých prvních 12 utkání v NHL a připsal si dvě branky dostal dvoucestnou smlouvu.
07:23 PŘESTUP - Na ročním kontraktu se s Pittsburghem dohodl bývalý útočník New Jersey Matt D´Agostini. Kanadský hokejista, který před dvěma lety nastřílel v dresu Montrealu 21 branek, bude pobírat 550 tisíc dolarů.
07:20 PODPIS - Nový dvouletý kontrakt v hodnotě 4,5 milionu dolarů si od vedení New Yorku Rangers vysloužil švédský útočník Carl Hagelin. Smlouvu na jeden rok získal i obránce Justin Falk, který se k týmu dostal během draftu při trejdu z Minnesoty. Bek si přijde na 975 tisíc.
07:14 PODPIS - Maximální možný osmiletý kontrakt získal od Bostonu brankář Tuukka Rask. Jednička Bruins si ročně přijde na sedm milionů dolarů.
STŘEDA, 10. ČERVENCE
22:30 PODPIS - Marek Židlický se dočkal v New Jersey nové smlouvy. Podle televize TSN podepsal s Devils roční kontrakt.

22:10 VÝMĚNA - Edmonton získal křídelníka Davida Perrona ze St. Louis výměnou za Magnuse Pääjärviho a volbu ve druhém kole draftu.

19:20 PODPIS - Washington Capitals podepsali novou smlouvu s obráncem Karlem Alznerem, za každý rok čtyřletého kontraktu si přijde na 2,8 milionu dolarů.
07:24 PODPIS - Vedení Caroliny si na příští dvě sezony pojistilo služby útočníka Rileyho Nashe. Jedenadvacátý hráč draftu z roku 2007 dostal dvoucestnou smlouvu, díky které si v NHL vydělá 1,15 milionu dolarů.
ÚTERÝ, 9. ČERVENCE 
22:38 PODPIS - Kanadský hokejový útočník Cal Clutterbuck podepsal novou čtyřletou smlouvu s klubem NHL New York Islanders. Podle informací deníku Newsday by pětadvacetiletý hráč měl v následujících sezonách vydělat celkem 11 milionů dolarů.
20:57 SPEKULACE - Agent Petr Svoboda popřel spekulace o možném zájmu Buffala o Jaromíra Jágra.
20:53 PODPIS - Vedení Philadelphia Flyers oznámilo roční prodloužení smlouvy se švédským obráncem Erikem Gustafssonem. Ten v poslední sezoně během 27 zápasů zaznamenal 8 bodů.
16:08 SPEKULACE - Někdejší hvězda San Jose nebo Ottawy Jonathan Cheechooje před podpisem smlouvy v týmu nováčka KHL Medveščak Záhřeb.
07:31 PODPIS - Třiadvacetiletý talentovaný kanadský brankář Kevin Poulin prodloužil o rok smlouvu s NY Islanders. V poslední sezoně odchytal v modrobílém dresu 5 utkání v základní části, ale také 52 minut v play off.
07:28 PODPIS - Bojovník a čistokrevný bitkař Cam Janssen zůstává hráčem New Jersey. O čas na ledě bude muset rodák z Missouri hodně bojovat, v poslední sezoně si v NHL zahrál jen 4 zápasy.
07:05 SPEKULACE - Český útočník Milan Hejduk podle svého agenta Jířiho Crhy údajně chce dál pokračovat v kariéře. Nebrání se ale jakémukoliv angažmá, a tak možná poprvé NHL oblékne jiný dres, než ten coloradský. Tam ho prý už nechtějí. VÍCE ZDE
PONDĚLÍ, 8. ČERVENCE
21:17 PŘESTUP - Ruský útočník Alexandr Burmistrov se po čtyřech letech v zámoří vrací do Ruska a bude hrát za Kazaň. Osmička draftu z roku 2010, která naposledy hrála za Winnipeg, podepsala s mateřským klubem dvouletou smlouvu.
20:56 PŘESTUP - Zkušený šestatřicetiletý obránce Joe Corvo opouští Carolinu a na rok se upsal Ottawě. Do té se autor sedmnácti bodů z poslední sezony vrací po pěti letech.
20:47 PODPIS - Spekulace potvrzeny, Rangers skutečně podepsali novou šestiletou smlouvu se spolehlivým americkým obráncem Ryanem McDonaghem. Ten si v loňských 46 zápasech připsal 19 bodů.
20:45 PŘESTUP - Panthers ale s příchodem Gilroye zároveň jednoho beka ze svých služeb propustili. Osmadvacetiletý Tyson Strachan podepsal roční dvoucestný kontrakt s Washingtonem.
20:42 PŘESTUP - Novou posilu do obrany hlásí na Floridě. Z New York Rangers přichází na rok osmadvacetiletý bek Matt Gilroy, který v posledním ročníku odehrál 15 zápasů a nebodoval. Roční smlouvu podepsal taky Jon Matsumoto.
14:10 SPEKULACE - Vedení hokejistů New York Rangers se dle spekulací TSN během dnešního dne podaří prodloužit smlouvu s americkým obráncem Ryanem McDonaghem. Klíčový bek by měl v týmu strávit dalších 6 let.
13:58 SPEKULACE - Po jedné sezoně strávené v Detroitu by švýcarský hokejista Damien Brunner mohl změnit působiště. O služby volného hráče stojí podle zámořských médií v Dallasu.
07:10 PŘESTUP - Dva svalovce spíše pro zámořskou AHL přivedl do týmu Anaheim. Dvoumetrový a 112 kg vážící Nolan Yonkman přichází z Floridy, kde v loňské sezoně odehrál 7 utkání, to sedmadvacetiletý bitkař Zack Stortini odehrál celý poslední ročník na farmě.
NEDĚLE, 7. ČERVENCE
22:16 SPEKULACE - Carolina, Edmonton a Buffalo. To jsou na internetu aktuálně tři nejskloňovanější jména klubů, v jednom z nichž by údajně mohl zakotvit JAROMÍR JÁGR. Důvěryhodnost některých dostupných zdrojů je však dosti pochybná.
20:31 PŘESTUP - Švédský obránce Henrik Tallinder se vrací do Buffala, kde v minulosti působil už osm let. New Jersey Devils ho vyměnili za dvaadvacetiletého útočníka Rileyho Boychuka, který v NHL nikdy neodehrál ani zápas. Devils tímto krokem zvětšili svůj prostor pod platovým stropem o 3.3 milionu USD.
13:25 PODPIS - Po dvou sezonách v Evropě se do zámoří vrací urostlý kanadský obránce Rob Davison. Bývalý bek Třince se na rok upsal San Jose, který ho v roce 1998 také draftovalo. Smlouva je dvoucestná.
13:24 PODPIS - Sedmička draftu z roku 2005 Jack Skille potřetí v kariéře mění dres. Útočník, který se nikdy pořádně do NHL neprosadil, odchází z Floridy do Columbusu, kde podepsal dvoucestný kontrakt. 
13:22 PODPIS - Anaheim prodloužil o další dva roky smlouvu s útočníkem Mattem Beleskeym. Pětadvacetiletý Kanaďan si díky novému kontraktu vydělá 2,7 milionu dolarů.
10:45 PODPIS - Osmnáctiletý ruský hokejový talent Valerij Ničuškin podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Dallasem a pokusí se již v příští sezoně snažit prosadil v NHL. Nejlepšího nováčka uplynulé sezony Kontinentální ligy si Stars vybrali jako desátého hráče v nedávném draftu.
08:06 PŘESTUP - Hokejisté St. Louis získali útočníka Dereka Roye, který naposledy oblékal dres Vancouveru. Jako volný hráč podepsal s Blues roční kontrakt a vydělá si čtyři miliony dolarů.
SOBOTA, 6. ČERVENCE
22:47 PODPIS - Na další rok podepsal smlouvu s Edmontonem útočník Ryan Jones, autor dvou branek a pěti nahrávek z posledního ročníku.
21:30 PŘESTUP - Devětadvacetiletý obránce Adam Pardy, který se během 200 utkání v NHL nedokázal prosadit v Calgary, Dallasu a Buffalu, bude zkoušet štěstí ve Winnipegu. Od Jets dostane 600 tisíc dolarů.
20:08 SPEKULACE - Hokejový útočník JAROMÍR JÁGR by mohl v příští sezoně oblékat v NHL dres Montrealu. Hráčův agent Petr Svoboda přiznal, že s Canadiens jednají. Více ZDE
19:41 SPEKULACE - Bývalý kapitán Dallasu a naposledy útočník Pittsbrughu Brenden Morrow se údajně ocitl v hledáčku Detroitu. Prostor pod platovým stropem se snaží udělat Philadelphia, na odchodu by údajně mohl být Braydon Coburn či Maxime Talbot.
19:07 PŘESTUP - Uvadající kariéru se pokusí ve Vancouveru oživit útočník Mike Santorelli. Bývalý dvacetigólový střelec strávil uplynulý ročník v dresu Floridy a Winnipegu a vstřelil pouze dva góly.
19:03 PŘESTUP - Edmonto po včerejším příchodu Jasona LaBarbery dál zvyšuje konkurenci v brankovišti, z Dallasu na jeden rok přivedl pětadvacetiletého Richarda Bachmana.
16:57 PODPIS - Obránce Alexander Sulzer pokračuje v Buffalu. Devětadvacetiletý Němec, který se do sestavy Sabres dostává spíše sporadicky, podepsal nový jednoletý kontrakt.
14:59 PODPIS - Běloruský útočník Sergej Kosticyn opouští NHL a podepsal smlouvu s ruským Avangardem Omsk, kde působil již během poslední výluky. V Nashvillu měl šestadvacetiletý hráč smlouvu ještě na rok, s klubem se však dohodl na jejím ukončení.
10:04 VÝMĚNA - Vedení Minnesoty Wild vyměnilo svého útočníka Devina Setoguchiho do Winnipegu za volbu v druhém kole draftu v roce 2014. Během 384 utkání v NHL nasbíral šestadvacetiletý Kanaďan 222 bodů.
10:01 PODPIS - Dvouletou smlouvu podepsali s brankářem Jonathanem Bernierem v Torontu. Talentovaného Berniera si kanadský tým přivedl při nedávném trejdu z Los Angeles a zaplatí mu 5,8 milionu dolarů.
09:56 PŘESTUP - Nové působiště hlásí silový útočník Benoit Pouliot. Po ročním angažmá v Tampě oblékne autor osmi branek v posledním ročníku dres New York Rangers. Roční smlouva Kanaďanovi zaručuje 1,3 milionu dolarů.
08:52  PŘESTUP - Zkušený útočník Matt Cooke opouští v NHL po pěti sezonách Pittsburgh. Jakožto nechráněný volný hráč podepsal tříletou smlouvu s Minnesotou, díky níž si vydělá celkem 7,5 milionu dolarů.
08:39 PŘESTUP - Vedení hokejistů Bostonu se dočkalo Jaromeho Iginly. Šestatřicetiletý útočník, který byl dlouhá léta klubovou ikonou Calgary, si díky ročnímu kontraktu může vydělat až šest milionů dolarů. Více ZDE. Do Bostonu ale přichází z Phoenixu také brankář Chad Johnson a útočník Nick Johnson.
08:34 PODPIS - Finský útočník Saku Koivu se z pozice nechráněného volného hráče dohodl na nové roční smlouvě s Anaheimem. Kontrakt garantuje populárnímu hokejistovi 2,5 milionu dolarů.
08:32 PŘESTUP - Ruský hokejový brankář Nikolaj Chabibulin se po čtyřech letech vrací do Chicaga, kde býval týmovou jedničkou. Se čtyřicetiletým veteránem podepsalo vedení držitele Stanleyova poháru roční smlouva na dva miliony dolarů.
0:48 PŘESTUP - Posilu hlásí také New Jersey Devils. Do týmu předposledního finalisty Stanley Cupu přichází na 2 roky Michael Ryder, ktrerý naposledy působil v Dallasu a Montrealu. Ročně si vydělá 3,5 milionu dolarů.
0:46 PŘESTUP - Tým St.Louis Blues si na 2 roky zajistil služby Maxima Lapierrea. Jeden z nejlepších provokatérů současnosti si vydělá 2,2 milionu dolarů.
0:06 PODPIS - Další dva roky stráví v Pittsburghu dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Craig Adams. Celkem si poctivý defenzivní útočník vydělá 1,4 milionu dolarů.
PÁTEK, 5. ČERVENCE
23:37 PODPIS - Nadějný pětadvacetiletý obránce Chris Summers zůstává i pro příští sezonu hráčem Phoenixu Coyotes. Ti beka draftovali v roce 2006 z 29. místa.
22:56 PŘESTUP - Vedení New York Rangers podepsalo roční smlouvu v hodnotě 600 tisíc dolarů s obráncem Aaronem Johnsonem. Ten naposledy hájil barvy Bostonu, v play off ale vůbec nenaskočil.
22:54 PŘESTUP - Barvy Toronta přestane hájit osmadvacetiletý útočník Ryan Hamilton a o svou šanci se muž, který naskočil v NHL do tří zápasů, bude příští dva toky prát v Edmontonu.
22:34 PŘESTUP - Služby vítěze Stanley Cupu z roku 2012 Brada Richardsona si na příští dva roky vyžádali ve Vancouveru. Osmadvacetiletý Kanaďan odehrál v poslední sezoně 16 utkání a připsal si 6 bodů a v dresu Canucks bude ročně pobírat 1,1 milionu dolarů.
22:27 PŘESTUP - Obránce Jeff Schultz, kterého nedávno vykoupili ve Washingtonu, zakotvil na příští sezonu v Los Angeles. Smlouva pro muže, jenž v sezoně 09/10 ovládl NHL v hodnocení +/- (+ 50) zní na 700 tisíc dolarů.
22:14 PODPIS - Šestadvacetiletý americký obránce Chris Butler bude další rok (1,7 milionu) hájit barvy Calgary Flames. V poslední sezoně odehrál Butler 44 utkání s bilancí osmi bodů.
22:03 VÝMĚNA - Vedení Floridy Panthers vyměnilo těžkou váhu George Parrose do Montrealu za Philippa Lefebvra a volbu v sedmém kole draftu 2014.
21:49 PODPIS - Na dalších sedm sezon si služby jednoho ze svých klíčových zadáků Travise Hamonica pojistil tým New York Islanders. Celková suma činí 27 milionů dolarů.
21:46 SPEKULACE - O bývalého útočníka Calgary a Pittsburghu Jaromeho Iginlu se údajně znovu zajímá Boston.
21:42 PŘESTUP - Posilu do zadních řad hlásí vedení Vancouveru Canucks. Na rok přichází čtyřiadvacetiletý Švýcar Yannick Weber, hodnota kontraktu činí 650 tisíc dolarů.
21:40 PŘESTUP - Hodně aktivní je stále Nashville. Z Dallasu přivedl silového útočníka Erica Nystroma, kterého nalákal na čtyřletý kontrakt v hodnotě 10 milionů dolarů.
21:36 VÝMĚNA - Superstřelec Anaheimu Bobby Ryan míří do Ottawy. Opačným směrem jde talentovaný švédský forvard Jakob Silfverberg, prospekt Stefan Noesen a volba v prvním kole draftu v roce 2014.
21:34 PŘESTUP - Po roce bez hokeje se na scénu NHL vrací dvaatřicetiletý specialista na vhazování Dominic Moore. Roční kontrakt na milion dolarů podepsal s NY Rangers, kde už před sedmi lety působil.
21:28 PŘESTUP - Anton Chudobin končí své angažmá druhého brankáře Bostonu Bruins a míří na rok do Caroliny. Smlouva zní na 800 tisíc dolarů.
21:25 PŘESTUP - Z chladné Ottawy míří na vyhřátou Floridu útočník Jesse Winchester. Rodák z Ontaria, který má na svém kontě 233 zápasů a 52 bodů, podepsal roční dvoucestný kontrakt.
21:10 PŘESTUP - Finský vítěz Stanley Cupu Valtteri Filppula se loučí s Detroitem a míří do Tampy Bay. S týmem, kde dělá generálního manažera legenda Red Wings Steve Yzerman podepsal pětiletou smlouvu na 25 milionů dolarů.
20:41 PŘESTUP - Silového útočníka Matta Hendrickse, který se nebojí shodit rukavice, získal na 4 roky Nashville. Naposledy hráč Capitals si ročně vydělá 1,8 milionu dolarů.
20:36 PŘESTUP - Posilu do brankoviště hlásí Dallas. Do dresu Stars se po devíti letech vrátí třiatřicetiletý Dan Ellis. Smlouvu podepsal bývalý gólman Caroliny na dva roky.
20:18 PŘESTUP - Po jedenácti letech na Floridě poprvé v kariéře mění Stephen Weiss dres. Čtyřka draftu z roku 2001 bude příštích pět let hrát v Detroitu za 4,9 milionu ročně.
20:15 PŘESTUP - Šestatřicetiletý veterán Matt Cullen končí po třech letech v Minnesotě a na dva roky se upsal Nashvillu Predators. Vítěz Stanley Cupu z roku 2006 si přijde ročně na 3,5 milionu dolarů.
19:49 PŘESTUP - Po zisku Stanley Cupu se s Chicagem loučí švédský útočník Viktor Stalberg. Ten neodolal vábení Nashvillu a podepsal čtyřletý kontrakt na 12 milionů dolarů.
19:46 PŘESTUP - Toronto hlásí i další posilu. Leafs podepsali sedmiletý kontrakt na 36,7 milionu s místním rodákem Davidem Clarksonem, který zatím v kariéře nastupoval pouze za New Jersey.
19:42 PODPIS - Vedení Toronta Maple Leafs podepsalo pětiletou smlouvu s útočníkem Tylerem Bozakem. Sedmadvacetiletý autor dvanácti branek z poslední sezony si vydělá 21 milionů dolarů.
19:37 PODPIS Hokejový obránce Michal Rozsíval bude nadále hrát za Chicago, s nímž letos získal Stanleyův pohár. S Jestřáby podepsal novou dvouletou smlouvu.
19:29 PŘESTUP - Útočník Keith Aucoin oblékne dres St.Louis Blues. Bývalý útočník Islanders nebo Washingtonu podepsal smlouvu na jeden rok v hodnotě 625 tisíc dolarů.
19:23 PŘESTUP - Nového českého kolegu bude mít v New Jersey Patrik Eliáš. Do týmu Devils na rok míří Rostislav Olesz, kterého nedávno ze smlouvy vykoupilo Chicago. Smlouva je podepsána na 1 rok a bývalý hokejista Floridy inkasuje milion dolarů.
19:21 PODPIS - Minnesota Wild udrželi ve svém kádru svého druhého nejproduktivnějšího beka poslední sezony Jareda Spurgeona. Barvy Wild bude hájit další tři roky.
19:19 PŘESTUP - O místo v brance Philadelphie se bude ucházet také dvaatřicetiletý Yann Danis. Ten do týmu přišel z kanadského Edmontonu, kde za poslední 2 roky odchytal 142 minut.
19:17 VÝMĚNA - Obránce Kris Russell se stal v St.Louis nechtěným, a tak ho vedení poslalo do Calgary. Opačným směrem míří volba v pátém kole draftu v roce 2014. Russell obratem v Calgary podepsal roční smlouvu na 1,5 milionu dolarů.
19:13 PŘESTUP - Další žádný hráč zná své působiště. Silák Ryane Clowe bude v příštích pěti letech hájit barvy New Jersey Devils (24,2 milionu dolarů). Třicetiletý Kanaďan strávil sedm sezon v dresu Sharks, tu osmou pak dohrál u New York Rangers.
19:11 PODPIS - Tři hráče si pojistilo vedení San Jose Sharks. Střelec Logan Couture bude u klubu působit další tři sezony, obránce Scott Hannan prodloužil na další rok a útočník Tyler Kennedy získal kontrakt na stejně dlouhou dobu. Kennedy patří Sharks jen pár dní, vedení San Jose na něj získalo práva po výměně s Pittsburghem,
19:10 PŘESTUP - U NY Islanders neměl místo, a tak finský silový útočník Jesse Joensuu podepsal na 2 roky Edmontonu Oilers.
19:06 PŘESTUP - Clarke MacArthur odchází z Toronta a míří do Ottawy. V hlavním městě podepsal osmadvacetiletý forvard smlouvu na 2 roky na 3,25 milionu dolarů.
19:02 PODPIS - Mladý obránce Michael Stone zůstává ve Phoenixu. Autor pěti branek z poslední sezony se stávajícímu zaměstnavateli upsal na tři roky.
18:59 PŘESTUP - Do Pittsburghu se po čtyřech letech v dresu Los Angeles Kings vrací defenzivní obránce Rob Scuderi. Podpis smlouvy zaručuje čtyřiatřicetiletému Američanovi 13,5 milionu dolarů.
18:54 PŘESTUP - Další spekulace potvrzeny, jednání Nathana Hortona s Columbusem byla úspěšná a letošní finalista Stanley Cupu opouští Boston. Kontrakt je podepsán na 7 let a Kanaďan bude pobírat 5,3 milionu ročně.
18:52 PŘESTUP - Šikovný útočník Pierre-Marc Bouchard poprvé v kariéře svlékne dres Minnesoty a příští rok bude nastupovat za New York Islanders. Forvard, jehož kariéru omezují otřesy mozku, inkasuje 2 miliony dolarů.
18:40 PŘESTUP - Rovnou dvě posily hlásí kanadský Edmonton a obě přichází z Phoenixu. Na tři roky se upsal kvalitní defenzivní forvard Boyd Gordon (3 miliony), jeden rok by měl v bráně nastupovat Jason LaBarbera (1 milion).
18:39 PŘESTUP - Devětadvacetiletý obránce Andre Benoit mění dres Ottawy za dres Colorada. Bek, který se do NHL prosadil až v loňské sezoně si za rok přijde na 900 tisíc dolarů.
18:37 PODPIS - Svou veleúspěšnou štaci v Chicagu si o rok prodlouží slovenský útočník Michal Handzuš. Do dresu Blackhawks zamířil letos v dubnu a sezonu zakončil Stanley Cupem. Smlouva na milon dolarů obsahuje také klauzuli o nevyměnitelnosti.
18:36 PŘESTUP - Údajně nejlepší volný centr a desátý muž kanadského bodování loňské sezony Mike Ribeiro míří z Washingtonu do Phoenixu. Upsal se na 4 roky a na účet mu přibyde 22 milionů dolarů.
18:29 PŘESTUP - S Torontem se naopak loučí obránce Mike Komisarek. Ten byl z mužstva Leafs před pár dny vykoupen a jeho další kroky míří do Caroliny, kam podepsal na 1 rok s platem 700 tisíc dolarů.
18:27 PODPIS - Na další dva roky si služby svého bitkaře Frazera McLarena pojistilo Toronto. Se dvanácti bitkami byl McLaren třetím nejaktivnějším rváčem poslední sezony.
18:23 PŘESTUP - Novou brankářskou dvojku si pořídil Phoenix. Ze San Jose získal sedmadvacetiletého německého gólmana Thomase Greisse. Kontrakt je na rok a má hodnotu 750 tisíc dolarů.
18:20 PŘESTUP - Spekulace se potvrdily a Daniel Alfredsson skutečně na sklonku kariéry přece jen změní dres. S Detroitem Red Wings podepsal roční smlouvu na 5,5 milionu dolarů.
18:19 PŘESTUP - Posilu do brankoviště hlásí Philadelphie. Podruhé v kariéře oblékne dres Flyers Ray Emery, čerstvý vítěz Stanley Cupu. S týmem podepsal roční smlouvu na 1,65 milionu dolarů.
18:14 PŘESTUP - Dánský útočník Peter Regin poprvé v NHL mění dres. Z Ottawy na rok přestupuje do New York Islanders, kde se potká s dalším Dánem, Fransem Nielsenem.
18:12 PŘESTUP - Bývalý obránce Bostonu a Budějovic Andrew Ference míří do Kanady. Příští 4 roky bude hájit barvy Edmontonu Oilers a ročně bude pobírat 3,25 milionu dolarů.
18:02 PODPIS - Veterán mezi brankáři Jevgenij Nabokov zůstává na další rok hráčem NY Islanders. Sedmatřicetiletý Rus si přijde na 3,25 milionu. Informaci přinesl server TSN.
17:52 PODPIS - Těsně před otevřením trhu stihl finský útočník Lauri Korpikoski prodloužit smlouvu s Phoenixem. V dresu Coyotes by se měl objevovat další 4 roky a pobírat by měl 2,5 milionu dolarů ročně. Nový kontrakt získal i centr Kyle Chipchura.
17:20 PODPIS - Vedení Florida Panthers podepsalo dvouletý kontrakt s útočníkem Shawnem Matthiasem. Pětadvacetiletý Kanaďan překonal v loňské sezoně se 14 góly své dosavadní střelecké maximum. Ročně by si měl vydělat 1,75 milionu dolarů.
16:47 SPEKULACE - Několik nezávislých zdrojů tvrdí, že dlouholetý kapitán Ottawy Daniel Alfredsson se upíše Detroitu, který je známý svou švédskou kolonií.
16:34 SPEKULACE - Vedení Toronta shání podle TSN posilu do defenzivy a vyhlédlo si Roba Scuderiho. Dvjonásobný vítěz Stanley Cupu odehrál poslední čtyři sezony v dresu Los Angeles a ročně pobíral 3,4 milionu dolarů.
10:35 SPEKULACE - Vedení Edmontonu Oilers se podle serveru TSN včera setkalo s útočníkem Davidem Clarksonem z New Jersey. O něm se doteď mluvilo hlavně ve spojitosti s Torontem, ze kterého pochází.
10:29 PODPIS - Spekulace ohledně nové smlouvy Claude Girouxe se potvrdily. Kapitán a vůdce Flyers zůstává v týmu pro dalších 8 let a vydělat by si měl celkem 66 milionů dolarů.
10:24 SPEKULACE - Silového útočníka Ryane Clowea, který strávil po výmeně ze San Jose zbytek poslední sezony v dresu New York Rangers, by podle serveru ESPN velmi rádi získali v New Jersey.
10:18 PODPIS - Zkušený útočník Adam Hall zůstává ve Philadelphii. Vedení Flyers podepsalo s dvaatřicetiletým hokejistou smlouvu na jeden rok.
10:04 PODPIS - Calgary Flames oznámili, že další dva roky v jejich organiziaci stráví bitkař Brian McGrattan. Ten patří k posledním reprezentantům těžké váhy mezi rváči. V dresu Flames si přijde na 750 tisíc dolarů ročně.
09:44 VÝMĚNA - Vedení hokejistů Edmontonu vyměnilo zkušeného útočníka a kapitána Shawna Horcoffa do Dallasu. Podle serveru TSN by jako kompenzaci měli Oilers získat beka Philipa Larsena a volbu v sedmém kole draftu 2016.
0:23 PODPIS - Dlouho bez práce nebyl ani obránce Keith Ballard. Ve Vancouveru se s platem 4,2 milionu ročně stal nechtěným, a tak si služby beka na 2 roky pojistila Minnesota.
0:06 VYKOUPENÍ - O práci přišel ve Washingtonu poctivý defenzivní bek Jeff Schultz. Capitals vykoupili sedmadvacetiletého autora 11 branek v NHL ze smlouvy.
0:02 PODPIS - Předposlední vítěz Stanley Cupu z Los Angeles si pojistil na další rok služby mladého obránce Keatona Ellerbyho. Ten se do týmu Kings dostal v průběhu loňského ročníku z Floridy.
ČTVRTEK, 4. ČERVENCE
23:57 PODPIS - Tým Winnipegu si pojistil svou brankářskou dvojku Ala Montoyu na příští ročník. Osmadvacetiletá šestka draftu z roku 2004 inkasuje 600 tisíc dolarů.
23:55 PODPIS - Nedávno vykoupený Daniel Briere našel rychle nového zaměstnavatele. Kanadský útočník stráví příští dva ročníky v dresu Montrealu Canadiens, kterým dal přednost před New Jersey a Nashvillem.
23:07 VÝMĚNA - A je hotovo, megadeal mezi Bostonem a Dallasem je potvrzený. Do Bruins míří Loui Eriksson, Matt Fraser, Reilly Smith a obránce Joe Morrow, opačným směrem pak Tyler Seguin, Rich Peverley a obránce Ryan Button. 
22:05 SPEKULACE -  Claude Giroux má podle televizní stanice TSN blízko k dohodě s Philadelphií o podmínkách nové smlouvy do roku 2022. Současný kontrakt vyprší pětadvacetiletému kapitánovi týmu, v němž působí i český útočník Jakub Voráček, na konci příští sezony.
18:41 PODPIS - Patrik Eliáš zůstává hráčem New Jersey Devils. Podle serveru TSN podepsal tříletou smlouvu s platem 5,5 milionů dolarů ročně. VÍCE ZDE
18:10 VYKOUPENÍ - Další hráče potkalo vykoupení ze stávajících smluv. Stali se jimi útočníci Michail Grabovskij z Toronta (5,5 milionu na další 4 roky) a Eric Belanger z Edmontonu.
17:35 SPEKULACE - Podle TSN by během 1-2 dnů měla být v Anaheimu připravena nová smlouva pro zkušeného finského útočníka Saka Koiva.
14:25 SPEKULACE - Kromě zájmu o Jaromíra Jágra chce prý Boston také vstoupit do boje o Daniela Afredssona. Veterán, který za 17 let v NHL nehrál jinde než v Ottawě, by se mohl nechat zlákat kvalitním týmem s vidinou Stanley Cupu.
14:18 SPEKULACE - Podle serveru ESPN se o služby Daniela Briera přihlásil jeho bývalý zaměstnavatel z Buffala a také New York Islanders a New Jersey. Kanadský útočník byl tento týden vykoupen z Philadelphie.
13:50 SPEKULACE - V nejbližších hodinách by měl nový kontrakt obdržet brankář Tuukka Rask. Smlouva letošního finalisty Stanley Cupu by se podle serveru CBC měla pohybat okolo 56 milionů dolarů na 8 let.
09:14 VYKOUPENÍ - Třicetiletý kanadský obránce Carlo Colaiacovo končí své působení v dresu Deroitu. Klub z Michiganu vyplatil beka z posledního roku smlouvy, který mu zaručoval 2,8 milionu dolarů.
08:59 PODPIS - Vedení Dallasu prodloužilo o tři roky smlouvu s obráncem Jordiem Bennem. Autor šesti bodů v šestadvaceti utkáních minulé sezony se v dresu Stars potkává i s bratrem Jamiem.
08:52 SPEKULACE - Osmadvacetiletý útočník Nathan Horton, který do letošní sezony hájil barvy Bostonu Bruins, podle serveru nhl.com ve středu navštívil organizaci Columbus Blue Jackets.
08:18 VYKOUPENÍ - Obránce Tom Gilbert v Minnesotě dohrál. Třicetiletý bek byl klubem Wild vykoupen ze smlouvy, která měla trvat ještě jeden rok a měla bývalému hráči Edmontonu přinést 4 miliony dolarů.
08:02 PODPIS - Matt Ellis podepsal nový dvouletý kontrakt s Buffalem. Jedenatřicetiletý forvard strávil v dresu Sabres posledních pět sezon, často se ale také objevuje na farmě.
07:57 VYKOUPENÍ - Nejmenší hráč soutěže Nathan Gerbe (165 cm) končí v Buffalu. V Sabres měl sice odehrát ještě jeden ročník, ale vedení se rozhodlo pro vyplacení. Gerbe ročně pobíral 1,4 milionu dolarů.
07:40 PODPIS - Vedení Chicaga se dohodlo na nové dvouleté smlouvě s mladým obráncem Nickem Leddym, jenž pomohl v uplynulé sezoně vybojovat Blackhawks Stanleyův pohár. Finanční podmínky kontraktu klub neprozradil.
07:29 VYKOUPENÍ - Obránce Filip Kuba končí na Floridě. Vedení Panthers se rozhodlo vykoupit šestatřicetiletého českého beka ze smlouvy, která mu končila za rok a zaručovala mu 4 miliony dolarů. VÍCE ZDE
07:18 PODPIS - Obránce Jordan Leopold se dohodl s vedením hokejistů St. Louis Blues na podmínkách nového dvouletého kontraktu. Zatímco v uplynulých třech ročnících pobíral plat tři miliony dolarů ročně, podle nové smlouvy to má být 2,5 milionu dolarů za sezonu.
STŘEDA, 3. ČERVENCE
19:45 PODPIS - Obránce Michal Jordán bude i v příští sezoně působit v NHL v dresu Caroliny. Vedení Hurricanes se rozhodlo předložit dvaadvacetiletému českému bekovi kvalifikační nabídku a následně se dohodlo na roční smlouvě.
16:12 PŘESTUP - Calgary Flames nejdříve získali ze San Jose za volbu v draftu 2015 práva na útočníka T.J. Galiardiho, aby s ním rázem podepsali roční smlouvu.
12:02 SPEKULACE - Z Tylera Bozaka bude pravděpodobně brzy volný hráč. Vedení Toronta se s útočníkem stále nemůže dohodnout na novém kontraktu. Zástupci Bozaka podle TSN žádají osmiletou smlovu, která by měla být přibližně na 40 milionů dolarů. Trochu hodně na hráče, který za 4 nastřílel 53 gólů...
10:14 PODPIS - Služby šikovného obránce Granta Clitsomea si na další tři roky pojistili ve Winnipegu. Osmadvacetiletý hokejista byl v poslední sezoně s šestnácti body druhým nejproduktivnějším obráncem Jets.
09:16 VÝMĚNA - Mladíky si prohodily kluby New York Rangers a Montreal Canadiens. Kanadský klub získal Christiana Thomase, který letos odehrál svůj první zápas v NHL, na opačnou stranu putoval třiadvacetiletý Danny Kristo. Ten reprezentoval tým USA na letošním MS v hokeji.
08:59 PODPIS - Útočník Pascal Dupuis se dohodl na prodloužení spolupráce s Pittsburghem. Díky nové čtyřleté smlouvě si vydělá celkem 15 milionů dolarů.
08:24 PODPIS - Dallas podepsal roční smlouvy s ostrými hochy Lanem MacDermidem a Lukem Gazdicem. První hráč do týmu Stars přišel z Bostonu výměnou za Jaromíra Jágra, druhý na premiéru v NHL čeká.
08:09 PODPIS - O další rok si své působení v dresu Columbusu prodlouží Blake Comeau. Útočník, který byl do klubu vyměněn v dubnu z Calgary, stihl v dresu Blue Jackets odehrát devět utkání s bilancí pěti bodů.
07:52 VYKOUPENÍ - V kanadském Torontu dohrál zkušený obránce Mike Komisarek. Vedení Maple Leafs vykoupilo jedenatřicetiletého beka, kterému v klubu zbývala smlouva do konce příští sezony.
07:35 PŘESTUP - Forvard Vincent Lecavalier, kterého Tampa Bay vyplatila ze smlouvy platné do roku 2020, bude oblékat dres Philadelphie. Vedení Flyers se s útočníkem dohodlo na pětiletém kontraktu. VÍCE ZDE
ÚTERÝ, 2. ČERVENCE
22:00 PODPIS - Český obránce Tomáš Kundrátek bude i nadále hájit barvy Washingtonu. Třiadvacetiletý bek podepsal s klubem novou dvouletou smlouvu, která mu podle informací zámořských médií garantuje roční příjem 550.000 dolarů. VÍCE ZDE
09:18 PODPIS - Gólman Mike Smith bude i nadále hájit branku Phoenixu. S vedením Coyotes se jednatřicetiletý kanadský hokejista dohodl na novém šestiletém kontraktu, díky němuž si vydělá v průměru 5,67 milionu dolarů za sezonu.
08:59 VYKOUPENÍ - Brankář Rick DiPietro definitivně končí v New York Islanders. Vedení klubu se rozhodlo jedničku draftu z roku 2000 vyplatit z kontraktu, který měl platit až do roku 2021. VÍCE ZDE
08:14 PODPIS - Peter Harrold stráví další dvě sezony v dresu New Jersey. Univerzál, který zvládá nastupovat jak v útoku tak v obraně, si každý rok vydělá 800 tisíc dolarů.
07:52 PODPIS - Služby více než metrákového bitkaře Pierra-Cedrica Labrieho si na rok pojistila Tampa Bay Lightning. Kontrakt je jednocestný.
07:40 VÝMĚNA - Philadelphia Flyers získali z New York Rangers ostrého hocha Krise Newburyho. Jedenatřicetiletý útočník zamířil do týmu výměnou za obránce Dannyho Syvreta. Oba ale budou hrát spíše na farmě.
PONDĚLÍ, 1. ČERVENCE
21:15 PODPIS - Nejlepší brankář uplynulého ročníku Sergej Bobrovskij bude dál chytat za Columbus. První ruský držitel Vezinovy trofeje podepsal s klubem dvouletou smlouvu, která mu vynese 11,25 milionu dolarů. VÍCE ZDE
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud