19. července 2013 • 14:27

Jágrův přestup? Nejžhavější variantou jsou skutečně Devils

Autor: zej, mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdá se, že rozuzlení nejbližší budoucnosti Jaromíra Jágra může mít, jak už včera informoval server iSport.cz, jméno New Jersey Devils. Právě k tomuto klubu směřují indicie a zdroje deníku Sport. Podle jednoho z nich si včera český veterán skutečně byl osobně prohlédnout Prudential Center, domovskou halu klubu, v němž působí i další česká ikona – Patrik Eliáš. K dohodě by mohlo dojít v nejbližších hodinách nebo dnech.



Jaromír Jágr, New Jersey Devils. Možná během chvíle tohle spojení skutečně bude realitou. O tom, že si byl včera prohlídnout hvězdný útočník halu, v němž klub hraje, se na Twitteru spekulovalo už včera. Někdo útočníka zahlédnul, jak se v útrobách prochází v doprovodu Lou Lamoriella, generálního manažera.

A podle informací deníku Sport včera Jágr skutečně v New Jersey byl. Následně zase odletěl na jiné místo po Americe, kde tráví krátkou dovolenou před návratem do Česka.

To, že si Jágr byl přímo okouknout možné nové působiště, v němž už přitom sám jakožto host několikrát hrál, ještě nemusí znamenat definitivní dohodu. Ale přesto právě Devils jsou teď největším favoritem. A jedinou skutečně žhavou variantou.

Ve hře jsou i jiné týmy okolo New Yorku. Rangers a i nedaleká Philadelphia. Přesto však Devils teď v pomyslném žebříčku vedou.

„Jsem na to hodně zvědavý, jak to dopadne,“ řekl k tomu útočník Patrik Eliáš, symbol New Jersey. Ten v klubu působí už od roku 1995. V Devils ještě hraje také obránce Marek Židlický a během léta podepsal smlouvu i útočník Rostislav Olesz.

Devils přicházejí v úvahu především proto, že mají ještě volné finanční prostředky, navíc nutně shánějí náhradu za uprchlého kanonýra Ilju Kovalčuka, který se rozhodl pro odchod do Petrohradu.



Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud