22. července 2013 • 18:59

Jágrův agent Svoboda: Podepíšeme to v úterý. Za 4 mega?

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čili New Jagr Devils… Dohodě českého veterána s Ďábly z New Jersey už nic nebrání, před několika desítkami minut padly poslední překážky, Jaromír Jágr se dohodl s vedením klubu na roční smlouvě. Na podpis kontraktu má dojít v úterý. Mluví se o úctyhodné mzdě 4 miliony dolarů.



Jaromír JágrFoto Profimedia

„Ještě jsme to nepodepsali, ale jsme předběžně domluveni na roční smlouvě,“ řekl před malou chvílí pro iSport.cz Petr Svoboda, střelec zlatého olympijského gólu, ale především zástupce 41letého útočníka.

Ten Jágrovi vypracovával už předešlé kontrakty s Philadelphií a Dallasem, ovšem výroba toho posledního stála zdaleka nejvíce sil a nervů… Čekání na domluvu trvalo skoro tři týdny.

„Podepisovat by se mělo v úterý,“ přiblížil do telefonu Svoboda, jenž se akorát chystal volat šéfům Philadelphie Jágrovo finální rozhodnutí.

Ano, jak už deník Sport informoval, také Flyers byli ve hře. Jágrův zaměstnavatel z předminulé sezony NHL se o českého mazáka intenzivně zajímal, ačkoli už má přešvihnutý platový strop. Ale vedení Philadelphie uvažovalo, že se kvůli Jágrovi zbaví jiných hráčů. Nakonec to nebylo třeba, kolonie českých hráčů se rozroste v organizaci na okraji New Yorku.

„Akorát volám do Philadelphie, že s Jardou nemůžou počítat. Flyers byli také celou dobu ve hře, ale rozhodli jsme se takhle,“ dodal Svoboda. Sám nechtěl specifikovat sumu, kterou pro svého klienta u NJD vyboxoval, zdroje Sportu však hovoří o sumě 4 milionů dolarů. Dobrá práce! Upřímně, tolik se ani nečekalo…

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud