9. srpna 2013 • 08:38

Stanley Cup po Česku! Rozsíval naplnil slavnou trofej pivem

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pravidelně se z něj pije šampaňské, čaj z něj ochutnávaly malé děti, granule svačily pejsci svých hokejových páničků. A když dostal slavný Pohár do rukou český obránce a čerstvý vítěz Michal Rozsíval, slavil s ním jako správný Čech. Na své projížďce po Vltavě zaplnil slavný Stanley Cup pivem.



Čtyřiatřicetiletý obránce sice hlavní ceremoniál s Pohárem naplánoval do rodné Vlašimi, s trofejí pro vítěze zámořské soutěže se ale podíval i do Prahy. A právě při projížďce parníkem došlo na pořádnou pivní degustaci, kterou zachytil Phil Pritchard, viceprezident a kurátor Hockey Hall of Fame a příležitostný "cupkeeper", a obrázek si vystavil na svůj Twitter.

A takhle se pije pivo po Česku, dodal Pritchard a jeho snímek si rázem oblíbilo slušné číslo jeho followerů. Návštěvu hlavního města pak mistr světa z roku 2010 také objasnil.

"Praha je krásné místo, projeli jsme se parníkem, fotili se pod Karlovým mostem a s krásami staré Prahy. Například na Václavském náměstí," řekl obránce Blackhawks než odevzdal slavnou trofej. Tu si teď na Slovensku užívá dvojice Michal Handzuš - Marián Hossa.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud