Adam Nenadál
9. října 2013 • 13:50

Podívejte se na Hertlův příběh: Z betonového plácku až do NHL za jeden rok

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ISPORT TV | Bláznivých dvanáct měsíců, korunovaných čtyřmi góly do sítě slavných New York Rangers. Tomáš Hertl se z betonového plácku rodinného domu v Šeberově, kde odpaloval jeden puk za druhým, dostal mezi hokejovou smetánku celého světa, kterou navíc uhranul parádními kousky. Podívejte se, jak jeho úžasnou cestu zmapovala ve videích iSport TV.



Ještě před rokem si Hertl přivykal extraligovému tempu pod přísným vedením Vladimíra Růžičky. Svou druhou sezonu ve Slavii už ale ukončil s třiceti body za 18 gólů a 12 asistencí, v play off pak přidal dalších 8 bodů za 3 góly a 5 přihrávek. Usměvavý útočník také v dubnu 2013 vzdal hold svému idolu Jaromíru Jágrovi, když se nechal se svou přítelkyní Anetou vyfotografovat pro Sport magazín ve stejné pozici, jako kdysi Jágr s Andreou Verešovou na slavném snímku pro magazín ESPN.

A dnes? O Hertlovi mluví celá NHL a video jeho čtvrtého gólu je internetovým hitem hokejových fanoušků po celém světě. „Občas to takhle zkouším na tréninku a jsem rád, že to vyšlo i v zápase,“ smál se devatenáctiletý mladík po svém skvělém představení.

VIDEO | Podívejte se na Hertlův příběh

Podívejte se na cestu Tomáše Hertla do NHL
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud