23. října 2013 • 09:45

Smutný Jágr po prohře: Z téhle krize pomůže snad jen Marie Rottrová

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY | Tým Columbusu už není takovým otloukánkem, jako byl v předchozích letech, přesto porážka 1:4 musela New Jersey zamrzet. "Dneska jsme toho pro výhru moc neudělali," láteřil po zápase trenér Peter DeBoer. A Jaromír Jágr hledal po zkaženém utkání recept na zlepšení nálady na české hudební scéně. Na facebook své Hokejové rodiny vložil několik songů od populární zpěvačky Marie Rottrové.



Sám útočník s číslem 68 nezažil povedené utkání. Sice nahrál v přesilové hře Michaelu Ryderovi na jediný gól svého mužstva, ale jinak si během necelých devatenácti minut na ledě zapsal do statistik dva záporné body a navíc seděl na trestné lavici, když Columbus srovnal na 1:1 a začal otáčet utkání. Ponurou náladu si pak večer spravil ve společnosti hitů Marie Rottrové.

VIDEO: Jágr nahrál na úvodní gól zápasu

"A další porážka. Z téhle krize nás může dostat snad jen Marie Rottrová a její nádherný hlas. Jdu poslouchat!" napsal na stránky své Hokejové rodiny na facebooku a přidal čtyři odkazy na písničky jedenasedmdesátileté ostravské rodačky.

VIDEO: Jedna z písniček Marie Rottrové, kterou Jágr sdílel

Jágra tak asi moc netěšil ani fakt, že odehrál v základní části zápas číslo 1400 a stal se tak teprve 32. hráčem historie, kterému se něco podobného povedlo.

Nešťastný z osmé prohry z devíti utkání byl i kapitán Devils Bryce Salvador, který doufal, že jeho tým naváže na víkendovou výhru nad New York Rangers.

"Chtěli jsme se o ten předešlý zápas opřít. Měli jsme se nastartovat gólem z přesilové hry, ale nevyšlo nám to," řekl pro nhl.com sedmatřicetiletý obránce.

Největší překážkou pro hráče Devils tak byl Sergej Bobrovskij, brankář Columbusu a bývalý Jágrův spoluhráč z Philadelphie. Ten pochytal 24 střel a stal se druhou hvězdou zápasu. a pomohl Blue Jackets k druhé výhře za sebou.

MATCH OVERVIEW LEGACY
23. 10. • 01:00
Columbus Blue Jackets
Columbus Blue Jackets
4:1
ONLINE
23. října
01:00
New Jersey Devils
New Jersey Devils
Góly

Domácí: 29:56. Dubinsky, 35:30. Atkinson, 44:12. Wisniewski, 59:35. Gáborík

Hosté: 26:24. Ryder

Sestavy

Domácí: Bobrovsky (McElhinney) – Savard, Johnson, Prout, Ťjutin, Wisniewski, Murray – Gáborík, Anisimov, Foligno – Umberger, Johansen, Comeau – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Boll, MacKenzie, Letestu

Hosté: Schneider (Brodeur) – Židlický, Salvador, Fayne, Greene, Harrold, Volčenkov – Jágr, Henrique, Olesz – Ryder, Zajac, Tedenby – Brunner, Loktionov, Zubrus – Bernier, Gionta, Carter

Rozhodčí

Kowal, St. Pierre – Amell, McElman

Stadion

Nationwide Arena, Columbus

Návštěva

14357 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud