27. února 2014 • 08:06

Hertl je po zranění znovu s týmem, ve Philadelphii si hrál na Rockyho

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Calder Trophy pro nováčka roku už letos těžko dosáhne, hokej by si ale v dresu San Jose Sharks možná mohl v této sezoně ještě zahrát. Česká hvězdička Tomáš Hertl se po operaci kolene znovu zapojuje do týmového dění, tento týden by prý mohl pomalu začít bruslit a dokonce už vyrazil s týmem na trip do Philadelphie.



Na návrat do sestavy Sharks to opravdu ještě není, ale dvacetiletý Hertl se mu pomalými krůčky blíží. Generální manažer mužstva Doug Wilson pro csnbayarea.com potvrdil, že Hertl odcestoval s týmem do Philadelphie a během několika dní by prý mohl konečně začít také bruslit.

Bývalý útočník pražské Slavie se zatím udržuje v kondici mimo led, ve Philadelphii si dokonce udělal snímky a-la filmový Rocky. Tenhle klučina si zatím svou zámořskou misi užívá se vším všudy, i když nemůže řádit na ledě.

Hertl je mimo hru od 19. prosince, kdy ho srážkou koleno na koleno vyřadil ze hry Dustin Brown z Los Angeles. Mladý útočník pak o dvanáct dní později podstoupil operaci kolene a od té doby rehabilituje.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud