16. dubna 2014 • 12:34

Deník Sport tipuje: Kdo v NHL postoupí do dalšího kola? Hertl ne!

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrchol hokejové sezony je tady. V zámoří startuje play off NHL, do kterého se zapojí hned patnáct českých hokejistů. Kdo postoupí z 1. kola bojů o vytoužený Stanley Cup? A kdo bude naopak k mání reprezentačnímu trenérovi Vladimíru Růžičkovi pro blížící se mistrovství světa? Redaktoři deníku Sport dali dohromady několik tipů!



Colorado-Minnesota

Češi: Jan Hejda (COL)

S nástupem impulzivní gólmanské legendy Patricka Roye na střídačku se denverský klub rozpomněl na slavnější časy. Mladická energie přejede strojové Wild, kterým chybí opora v brance.
Tip Sportu: Colorado 4:2

St. Louis-Chicago

Češi: Roman Polák, Vladimír Sobotka , Dmitrij Jaškin - Michal Rozsíval

Tohle mělo být finále konference, divočejší výsledky závěru základní části ale svedly oba favority proti sobě. Blackhawks se sice vrátil uzdravený kapitán Toews, síla Blues je ale nakonec přetlačí.
Tip Sportu: St. Louis 4:3

Anaheim-Dallas

Tady by mělo jít o jasnou záležitost. Pro Stars je úspěchem jen fakt, že se vůbec mezi nejlepší osmičku v konferenci podívali. Ducks s dokonale klapající hrou patří mezi největší adepty na Pohár.
Tip Sportu: Anaheim 4:0

San Jose-Los Angeles

Češi: Martin Havlát, Tomáš Hertl (SJ)

Sharks už by se rádi zbavili nálepky týmu, který nedokáže skvělou základní část potvrdit v play off . Jenže co naplat, do cesty se jim hned v prvním kole postaví tým, který umí play off hokej jako málokdo.
Tip Sportu: Los Angeles 4:2

Boston-Detroit

Češi: David Krejčí - Jakub Kindl, Petr Mrázek

První s osmým? Tady ale žádná jistota neplatí. Byť Boston pomalu přebírá úlohu nejspolehlivější organizace současné NHL, Detroit, schopný vyhrávat s kýmkoliv v sestavě, bude těžké sousto.
Tip Sportu: Boston 4:3

NY Rangers-Philadelphia

Češi: Jakub Voráček (PHI)

Očekávejte řežbu. Pravý „old-time“ hokej, kde se pojede od prvního střídání nadoraz a možná ještě víc. Oba týmy mají tvrdé hráče, náročné fanoušky a dychtí po úspěchu, který dlouho nepřicházel.
Tip Sportu: Rangers 4:3

Tampa Bay-Montreal

Češi: Radko Gudas , Ondřej Palát , Andrej Šustr - Tomáš Plekanec

Jediný kanadský zástupce v letošním play off má vyšší cíle než první kolo, v němž skončil loni. Canadiens dál posune výtečný brankář Price, s nabušenými Lightning to ale bude pořádná fuška.
Tip Sportu: Montreal 4:2

Pittsburgh-Columbus

Před sezonou odepisovaní Blue Jackets dotáhli postup do play off teprve podruhé ve své historii. Proti Crosbyho partě bude úspěchem i případné vůbec první vítězství klubu ve vyřazovací části.
Tip Sportu: Pittsburgh 4:1

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud