17. dubna 2014 • 11:20

Voráček jde do play off jako pirát. Svou zrzavou bradku přebarvil načerno

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Play off NHL je zpět se vším všudy a na ledě je to hned od prvního dne vidět. O stupeň rychlejší tempo hry, narůstající intenzita i krev. A také tradičně zarostlé tváře. Jednu specialitu si na letošní play off přichystal také útočník Jakub Voráček z Philadelphie, který si vousy pěstoval už v průběhu sezony. Na první zápas série proti New York Rangers ale svou tradiční zrzavou změnil na černou.



V průběhu ročníku vypadal reprezentační útočník trochu jako Shaggy, kultovní postava z animovaného seriálu Scooby Doo. Zrzavé vlasy čouhající z helmy a ošoupaná bradka, dvě jasná znamení českého útočníka. Ten před startem vyřazovacích bojů ale své spoluhráče šokoval, vousy má totiž zničehonic černé jako uhlí!

"Ta jeho bradka? No nevím, jestli bych to vůbec měl komentovat," pronesl spoluhráč a bývalý útočník Liberce Wayne Simmonds, když českého hokejistu viděl. "Vypadá to dost děsivě, hlavně když má zrzavý vlasy a k tomu černý vousy," smál se Simmonds a sdělil, že pro mistra světa z roku 2010 se rychle ujala přezdívka "pirát".

Voráček se pro změnu rozhodl sám s tím, že s play off přece přichází čas pořádných porostů. "Jen jsem doufal, že někdo se do toho barvení pustí se mnou, ale nestalo se," mračil se Voráček v rozhovoru pro NJ.com a zavzpomínal i na své prvné play off v roce 2009.

"Bože to byla hrůza, bylo mi 19 a na tváři mi zkrátka nic nerostlo. Hodně špatný," culil se český hokejista.

Jestli nová vizáž přinese Flyers štěstí, to se teprve uvidí. Stejně jako to, jak vlastně obarvený Voráček vypadá, jeho fotografie zatím k dispozici nejsou. Ale na Twitteru už kolují historky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud