18. dubna 2014 • 11:54

Zrzek Vořáček vytasil trumf na play off NHL: Vousy obarvil načerno!

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novou vizáž na play off si přichystal útočník Philadelphie Jakub Voráček. Své pěstované vousy oranžového odstínu se rozhodl nabarvit kompletně načerno. Od spoluhráčů samozřejmě schytal slušnou várku posměšků, a tak se kolega Scott Hartnell rozhodl, že se českého útočníka zastane. Koupil barvu a šlo se na věc.



Obarvený Voráček si už včera postěžoval, že čekal, že některý ze spoluhráčů ho při změně outfitu podpoří a přidá se. Což se nejdříve nestalo, ale nakonec se přece jen dočkal. Na city zahrál parťákovi z útoku a vyhlášenému vtipálkovi Scottu Hartnellovi.

"Nemohl jsem ho v tom nechat. Včera po jídle jsem hned zašel do drogerie a koupil barvu," vyprávěl novinářům dvaatřicetiletý kanadský útočník. Kadeřnické novoty v šatně Flyers hned okomentoval útočník Wayne Simmonds. "Já vám nevím, tihle dva kluci jsou prostě zrzci. Asi by se toho měli držet," uculoval se bývalý útočník Liberce.

A co takhle třetí do party, kolega z útoku Claude Giroux? Nepřidá se ke svým křídlům? "Ještě jsem se nerozhodl, ale zatím rozhodně hlasuju pro NE," vykládal týmový kapitán.

Nový vzhled každopádně hokejistům Flyers mnoho štěstí nepřinesl. V úvodním duelu série prvního kola play off proti New York Rangers vystřelili pouze patnáctkrát na bránu a nedařilo se hlavně první formaci. Hartnell vyzkoušel pozornost Henrika Lundqvista dvakrát, ale Giroux s Voráčkem ani jednou.

"Nevytvořili nic. Nestříleli, nenahazovali puk na branku, neútočili," zlobil se trenér Philadelphie Craig Berube.

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 4. • 01:05
New York Rangers
New York Rangers
4:1
ONLINE
18. dubna
01:05
Philadelphia Flyers
Philadelphia Flyers
Góly

Domácí: 10:53. Zuccarello, 48:22. Richards, 49:09. Stepan, 55:52. Hagelin

Hosté: 07:28. MacDonald

Sestavy

Domácí: Lundqvist (Talbot) – Staal, Stralman, Falk, J. Moore, Klein, Diaz – Nash, Stepan, Hagelin – Fast, Richards, St. Louis – Zuccarello, Brassard, D. Moore – Pouliot, Dorsett, Boyle

Hosté: Emery (Mason) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Schenn, Raffl – Akeson, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rinaldo

Rozhodčí

Jackson, O'Rourke – Devorski, Nansen

Stadion

Madison Square Garden, New York

Návštěva

18 006 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud