22. dubna 2014 • 10:20

Vážně si troufáš? Soupeř se chtěl poprat s Chárou, ten se mu vysmíval

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitvy v play off jsou dobou, kdy v sobě hráči objevují netušené schopnosti a možnosti. Tvrdé rány bolí méně, výdrž překračuje veškeré hranice, každý se zkrátka hrne jen za výhrou, a to mnohdy za každou cenu. Velké sousto si ale v noci na pondělí vzal obránce Brendan Smith z Detroitu, který málem shodil rukavice se Zdenem Chárou.



Brendan Smith, 188 centimetrů, 90 kilogramů. Zdeno Chára, 206 centimetrů, 117 kilogramů. Už podle těchto parametrů by mělo být naprosto jasné, že provokovat slovenského zadáka opravdu není dobrý nápad. Přesto měl Smith blízko ke rvačce a dost pravděpodobně k pořádné nakládačce.

VIDEO: Smith si troufal na Cháru

První třetina končila, Boston vedl 2:0 a ne ledě se přiostřilo. Po zaznění sirény se Smith začal pošťuchovat s Chárou, ale domácí kapitán jakoby soupeře skoro ani nebral vážně. Vždyť když ho chtěl čtyřiadvacetiletý kanadský bek udeřit, ani na něj nedosáhl. A tak se Chára jen usmíval.

Jenže Smith se nedal, a tak domácí silák protivníkovi jasně naznačil, "tak pojď, shoď rukavice, jestli se na to cítíš." Jenže než se tak stihlo stát, rychle přijel jeden z rozhodčích a obránce Red Wings si odchytil.

Chára také moc dobře věděl, že zrovna do Smithe by se asi pouštět úplně neměl. Jeho brart Reilly totiž hájí barvy Bruins, a to by bylo v šatně asi zdlouhavé vysvětlování. Ale Chára ze strkanice nedělal po utkání žádnou vědu. "Nic se nedělo, tohle je zkrátka hokej v play off," vykládal po utkání slovenský obr.

MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 4. • 21:20
Boston Bruins
Boston Bruins
4:1
ONLINE
20. dubna
21:20
Detroit Red Wings
Detroit Red Wings
Góly

Domácí: 07:28. Florek, 10:35. R. Smith, 38:16. Lucic, 42:27. Chára

Hosté: 33:20. Glendening

Sestavy

Domácí: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Boychuk, K. Miller, Meszároš, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – R. Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Florek – Thornton, Campbell, Caron

Hosté: Howard (Gustavsson) – B. Smith, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Kindl – Abdelkader, Dacjuk, Franzen – Tatar, Sheahan, Nyquist – Alfredsson, Helm, Jurčo – Legwand, Glendening, D. Miller

Rozhodčí

Lee, St. Laurent – Devorski, Nansen

Stadion

TD Garden, Boston

Návštěva

17 565 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud