24. dubna 2014 • 13:43

Rvačka maskotů v NHL. Lev z LA srazil k ledu žraloka ze San Jose

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva kalifornské kluby s našlápnutou soupiskou plnou velkých jmen svádí už druhý rok za sebou divoké bitvy o Stanley Cup. A bojuje se na všech frontách. Před třetím utkáním San José na ledě hokejistů Los Angeles například došlo na ledě ke střetu obou maskotů.



Rivalita mezi Kings a Sharks je poslední sezony slušná. Obě mužstva mají každý rok ty nejvyšší ambice a často se například špičkují i přes sociální síť Twitter. A co si budeme povídat, hodně zlé krve do celé rivality přidal i zákrok lídra Kings Dustina Browna, který v prosinci na velkou část sezony vyřadil ze hry českého útočníka Tomáše Hertla.

Pro letošní bitvy o Stanley Cup tak San Jose vstoupilo s heslem "Beat LA", tedy poražme Los Angeles. A přesně s tímto nápisem vběhl maskot San Jose žralok zvaný Sharkie na led Staples Centra v Los Angeles. To si ale domácí konkurent, kterým je lev Bailei, nemohl nechat líbit a svého soka srazil k zemi.

Naběhl na Sharkieho, srazil ho zápasnickým chvatem k zemi, zapumpoval fanouškům a pak svého soka vyrazil z ledu. Show zkrátka musí být.

VIDEO: Ani maskoti si v NHL nic nedarují

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud