29. dubna 2014 • 14:30

Fanoušci v NHL čekali na lístky 21 hodin, koupil jim je sám hokejista

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Columbusu sice v noci na dnešek zakončili své působení v play off prohrou 3:4 s Pittsburghem, sezona se přesto dá hodnotit jako úspěšná. Klub postoupil do play off teprve podruhé v historii a tak si tuto ojedinělou možnost užívali i fanoušci. Asi nejvíc partička, která v dešti stála frontu na lístky a překvapil je domácí útočník Cam Atkinson.



Deset hodin večer, venku chladno a déšť a čtyřiadvacetiletý útočník Blue Jackets se akorát chystá se svým otcem v Columbusu proklouznout do haly. Pak si ale všiml devítky odvážných fanoušků ve frontě u kasy. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ale vstupenky na šestou bitvu proti Pittsburghu nešly do prodeje až za zhruba 21 hodin!

Atkinson se tedy sebral, našel první bankomat a vybral 400 dolarů. Ty posléze věrným fanouškům daroval, aby si za ně pořídili lístky. Když pak z haly odcházel, jednomu z příznivců ještě daroval podepsanou hokejku.

Poté se s fanoušky vyfotil a nezapomněl oddané příznivce pochválit na Twitteru. "To, že tam opravdu doslova kempovali jen proto, aby mohli na náš zápas, je prostě úžasné," řekl drobný útočník pro NHL.com

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud