10. června 2014 • 22:17

Agent o Vokounovi: Je stoprocentně odhodlaný ještě chytat!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když během sezony, v níž se potýkal s vážnými zdravotními komplikacemi, naznačoval, že po ní s hokejem definitivně praští, tak všechno může být jinak. Gólman Tomáš Vokoun (37 let) má totiž podle svého agenta Allana Walshe stoprocentní chuť se ještě v příštím ročníku vrátit k chytání! Hráčův zástupce to napsal na Twitter.



Vokoun kvůli krevní sraženině v sezoně v NHL za Pittsburgh nenastoupil k žádnému zápasu, odchytal pouze dvě utkání na farmě. Potom už se do akce nedostal, v klubu Penguins mu skončila smlouva. A teď je volným hráčem.

Během dlouhé rekonvalescence uvedl, že je to pro něj na 90 procent poslední sezona. Ale Walshův vzkaz na svém oficiálním účtu na Twitteru dal všem potenciálním zájemcům v NHL jasný vzkaz: S Vokounem ještě můžete počítat!

„Mluvil jsem s Tomášem Vokounem a má stoprocentní odhodlání chytat v příští sezoně NHL,“ uvedl hráčův agent. 37 letý Vokoun je volným hráčem a od prvního července může podepsat smlouvu s jakýmkoliv klubem.

Dvojnásobný mistr světa musel být na konci září po po jednom z rutinních tréninků rychle operovaný, sám mluvil o tom, že byl blízko smrti. Už tehdy pochyboval, jestli mu zdravotní stav dovolí se k hokeji vrátit. To klaplo, do akce se ale vrátil pouze na farmě Penguins.

V play off už šanci nedostal. Teď je ale na hokej znovu natěšený. Alespoň podle svého agenta...

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud