25. června 2014 • 12:54

Jágr ukázal svaly a vzkázal: Za rok to na předávání cen vyčistím!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z vyhlášení cen z Las Vegas odjel s prázdnou, ale s dobrou náladou. „Začínám zdravě jíst a pořádně trénovat. Příští rok to tady VYČISTÍM,“ vzkázal se smajlíkem Jaromír Jágr na své oficiální stránce na Facebooku. A jako důkaz dodal 42letý útočník fotografii, na níž ukazuje vyrýsovaný sval na levé ruce. Jágr byl jedním z nominovaných na Bill Masterton Trophy, ale nakonec ji získal útočník Dominic Moore z Rangers.



Lídr Devils byl jedním ze tří nominovaných na cenu za vytrvalost, sportovní přístup a oddanost hokeji. Podle očekávání ale trofej obdržel Dominic Moore, útočník Rangers, jenž se vrátil k hokeji poté, co mu zemřela manželka.

Na Jágra se tedy stejně jako na Mannyho Malhotru nedostalo. Česká legenda to ale brala s nadhledem, ještě v noci na svůj Facebook umístila vzkaz: „S prázdnou jsem přijel, s prázdnou odjíždím. No nic. Začínám zdravě jíst a pořádně trénovat. Příští rok to tady vyčístím!:)))“

A útočník přidal fotku, na níž ukazuje svaly. V Las Vegas totiž byl osobně nejen kvůli vyhlášení cen, ale ve městě tráví i dovolenou. A místo relaxu už tvrdě maká na příští sezonu.

Jágr obsadil 23. místo v hlasování o Hart Trophy pro nejužitečnějšího hráče NHL, sedmnáctá příčka mu patřila v ocenění Lady Byng Trophy (hokejový gentleman). Hlasy u Bill Masterton Trophy se nezveřejňují.

O víkendu získal 42 letý pětinásobný vítěz bodování NHL už svou 11. Zlatou hokejku pro nejlepšího českého hokejistu.

Jaromír Jágr se na předávání cen NHL dostavil osobně.
Jaromír Jágr se na předávání cen NHL dostavil osobně.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud