10. července 2014 • 09:57

Hertla bolí operované koleno. Ale jinak je jako Bieber, říkají fanynky

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Tomáš Hertl se na začátku přípravy mladíků San Jose potýká s bolestí v pravém koleni, kvůli kterému zmeškal polovinu minulého ročníku NHL. Problémy by ale neměly být vážné a pramení z toho, že český talent dlouho nestál na bruslích.



"Naposledy jsem byl na ledě během mistrovství světa (v květnu). Tady to napoprvé bylo trochu citlivé," řekl v rozhovoru se San Jose Mercury News dvacetiletý útočník, který kvůli bolesti vynechal středeční program v kempu mladých hráčů.

Přesto se mezi ostatními mladíky Sharks vyskytuje, účastní se autogramiád a akcí s fanoušky. A na nevšímavost si rozhodně nemůže stěžovat. "Hertl je trochu jako Justin Bieber. I když stál jenom v hledišti, stále na něj mířily kamery," napsala si jedna z nich na fanouškovský Twitter.

Hertl měl skvělý vstup do nováčkovské sezony a už ve svém třetím zápase ohromil čtyřmi brankami do sítě New Yorku Rangers. Ze hry ho vyřadil v prosinci faul kapitána Los Angeles Dustina Browna, po kterém musel na operaci kolena s přetrženými vazy.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud