2. října 2014 • 07:47

Kolenem od sudího! Tatar nedohrál po srážce s rozhodčím

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý hokejista ví, že jezdit s hlavou nahoře je základ pro přežití v ledové džungli. Rána může totiž přijít odkudkoliv, dokonce i od rozhodčího. A přesně tuhle nepříjemnou zkušenost má čerstvě za sebou slovenský útočník ve službách Detroitu Tomáš Tatar, který mač proti Pittsburghu po srážce s rozhodčím nedohrál.



Generální manažer Ken Holland několikrát před sezonou sdělil, že doufá, že jeho Red Wings už letos nepostihne taková vlna zranění, která tým v loňském roce málem připravila o play off. Jenže během přípravných zápasů už v klubu přišli o nejdůležitějšího muže sestavy Pavel Dacjuk a v nočním zápase proti Penguins to dost bledě vypadalo i s šikulou Tatarem.

Ten se čtyři minuty před koncem utkání snažil probít do útočného pásma, jenže krosček od soupeře Blakea Comeaua ho natlačil přímo pod sudího, stojícího na modré čáře. Slovenský útočník periferně muže v pruhovaném viděl a snažil se v pokrčení dobrzdit, rozhodčí zase nadskočil, aby udělal Tatarovi prostor, jenže ten vrazil přímo do jeho kolena.

No a to byla pro Tatara v zápase, který Detroit prohrál 0:2, stopka. Hned po srážce vypadal účastník letošního MS v Bělorusku dost otřeseně a do šatny mu museli pomoci spoluhráči, podle listu Detroit Free Press by ale měl být v pořádku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud