Zdeněk Janda
19. října 2014 • 13:30

Lidi nažhavila světelná show, Jágr s Eliášem měli největší aplaus

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z USA | Měl to být jejich večer. Hokejisté Devils poprvé v sezoně nastoupili v domácí hale Prudential Center, fanoušky pořádně nažhavila před zápasem se San Jose poutavá 3D projekce přímo na ledě. Ale i když se Devils ďábelským finišem snažili, nakonec na Sharks po porážce 2:4 neměli… Podívejte se díky videu iSport.cz do zákulisí před domácí premiérou!



Jágr s Eliášem, kam se podíváš. Před úvodním utkáním se příznivci Devils shromáždili před halou, kde pro ně byl připravený doprovodný program. A jenom letmým pohledem bylo jasné, že na dresech převažují dvě čísla. 26 a 68. Tedy Patrik Eliáš a Jaromír Jágr, dvě české ikony.

Rozjezd do bitvy proti Hertlovi a spol. zařídila působivá 3D projekce, která se zobrazovala přímo na ledě. Při světelné show si mohli fanoušcii připomenout tři získané Stanley Cupu v historii, probleskávaly pak i obličeje dvou českých legend - právě Jágra s Eliášem.

Světelná show před úvodním domácím zápasem New Jersey
Video se připravuje ...

Tahle dvojice měla i největší aplaus při představování hráčů. Číslo 68 vjelo na led tradičně poslední. Ten aplaus byl pronikavý. Do haly se přišlo podívat 16 592 lidí, což je na poměry Devils mimořádně slušné číslo. Domácí premiéra je nalákala... Postupně ale jejich nadšení uvadalo, Sharks se dostali do vedení 3:0.

Devils se pak snažili, málem srovnali. I když to nestačilo. "Ale z toho, jak hrajeme, mám docela dobrý pocit. Akorát jsme nebyli z těch šancí dát gól," litoval Jágr, jenž si připsal jednu asistenci. Na první trefu v sezoně ale stále čeká, už je to pět utkání.

"Ale ono to přijde, cítím se docela dobře," reagovala česká legenda. Krajan Tomáš Hertl si mohl libovat. Proti svému velkému idolu nastoupil počtvrté. A počtvrté vyhrál (dvakrát během výluky v extralize, dvakrát v NHL).

Devils se poprvé představili domácím fanouškům
Video se připravuje ...

Popularita české ikony je obrovská
Video se připravuje ...

Parádní atmosféra před zápasem Devils
Video se připravuje ...

U fanoušků je Jágr velmi populární
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud