Martin Tomaides
21. října 2014 • 09:04

Bitkař Nashvillu napodobuje Jágra. Teď už jen dát asi 700 gólů, směje se

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se přesně před týdnem Jaromír Jágr vyfotil během nočního tréninku v posilovně a snímek umístil na svůj facebook, nesjpíš netušil, jak velkou odezvu získá. Svou okopírovanou verzi nedávno předvedla reportérka kanadské televize TSN Kate Beirness a dnes i bitkař Nashvillu Rich Clune. "Takhle paroduju Jágra. Teď už jen dát asi 700 gólů," napsal vyhlášený vtipálek na svůj Instagram.



Sedmadvacetiletý Clune patří mezi poslední svého druhu. Je tím, čemu se říká čistokrevný bitkař. Do výšky moc nenarostl (178 centimetrů), ale tělesnou konstituci má jinak odpovídající. Zhruba 95 kilogramů, tělo samý sval a rozdává tvrdé údery, které poslaly k zemi nejednoho soupeře.

Clune je taky velký šoumen, na sociální síti Twitter je velmi aktivní a jeho statusy baví. Není to tak dávno, co telefonicky zkontaktoval jednoho z followerů, který mu často nadával a všechno si s ním vyříkal. Celý hovor samozřejmě nahrával a pak si vystavil na síti YouTube.

Během fotbalového MS v Brazílii zase s chutí dával najevo, že tento sport nepatří mezi jeho oblíbené. "Právě u plotu sleduju, jak schne barva. Je to totiž o hodně zábavnější, než se dívat na fotbal." Obdobně alternoval i s květinami.

No a teď tedy těch 700 gólů.

 

 

Rich Clune napodobuje Jaromíra Jágra.
Rich Clune napodobuje Jaromíra Jágra.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud