Zdeněk Janda
21. října 2014 • 15:30

VIDEO: Havlát ukryl stehy pod kryt, Jágr opět dřel po tréninku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z USA | Zase by měli jít spolu do akce. Hokejisty Devils v nočním utkání čeká prestižní řežba s Rangers a nechce u toho chybět ani útočník Martin Havlát, jenž věří, že už po krvavém zranění v obličeji bude fit. Mělo by to klapnout. Opět si tedy zahraje po boku Patrika Eliáše, osvědčeného parťáka. „Nemám nic zlomeného, tak to snad půjde,“ přál si 33letý útočník, jehož obličej spravilo 55 stehů.



Rána na rtu a nose ještě bolí, ale i přesto chce letní posila Devils jít do akce. S celoobličejovým krytem, z něhož ale Havlát není nadšený.

„Ale musím ho nosit, nedá se nic dělat. Samozřejmě to trochu omezuje, nevidím tak dobře. Jenže musím se s tím vypořádat,“ říkal po pondělním tréninku. Při něm poprvé o incidentu ze čtvrtka, kdy se v zápase s Washingtonem krvavě zranil, promluvil se zámořskými novináři. O den dříve už to popisoval pro deník Sport.

Martin Havlát trénoval s celoobličejovým krytem, pak promluvil s novináři
Video se připravuje ...

„Hlavní je, že se nestalo nic vážnějšího,“ oddychl si znovu. Tvář mu spravilo 55 stehů, po zápase se mu prostřednictvím SMS omluvil útočník Jason Chimera. Byl to právě on, kdo ho postrčil a mistr světa z Petrohradu z roku 2000 potom narazil do rozhodčího.

„Kdyby tam ten sudí nebyl, mohlo to dopadnout jinak. Ale nad tím už nemá cenu přemýšlet,“ dodal Havlát, jenž by se proti Rangers měl představit vedle Patrika Eliáše a střelce Mika Cammalleriho.

Jaromír Jágr bude v elitní formaci hrát se Zajacem a Zubrusem. Kouč Pete deBoer se tedy vrací ke stejnému složení, v němž Devils dohrávali minulé utkání se San Jose. Včerejší trénink byl velmi intenzivní, hráči na ledě strávili hodinu a půl. A po něm si ještě přidávali, stejně jako tradičně Jaromír Jágr. Jeho vyhlášené „brzdy“ opět nemohly chybět...

Jaromír Jágr si po tréninku Devils dával pořádně do těla. Jeho brzdy jsou vyhlášené
Video se připravuje ...

Proti Rangers se Ďáblové pokusí opět vrátit na vítěznou vlnu. Do sezony vstoupili třemi výhrami, potom ale dvakrát padli.

Dvojrozhovor s Patrikem Eliášem a Martinem Havlátem čtěte ve středečním vydání deníku Sport!

Patrik Eliáš zastavil u osamoceného fanouška a ochotně se mu podepsal
Video se připravuje ...

Popularita české ikony Jaromíra Jágra je u fanoušků Devils
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud