26. října 2014 • 00:32

Neuvirth zářil proti Sharks a má první výhru sezony, Hertl bez bodu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Brankář Michal Neuvirth z Buffala devětadvaceti zákroky podpořil výhru Buffala na ledě San Jose 2:1, stal se hlavní hvězdou utkání a připsal si první výhru sezony. Pro Sabres se mimo jiné jednalo o první výhru v základní hrací době v letošním ročníku a zároveň sedmou v řadě nad tímto soupeřem. Neuvirth vychytal vítězství proti Sharks poprvé v kariéře, předtím s týmem z Kalifornie pouze třikrát prohrál.



Vlažné utkání hrané v odpoledních hodinách ovládl šestadvacetiletý český brankář. Hlavně ve druhé polovině zápasu, kdy hokejisté konečně dodali duelu nějaké tempo, měl Neuvirth dost práce. San Jose vystřelilo na bránu třicetkrát, hosté vyslali na domácího brankáře Alexe Stalocka polovinu střel.

Přesto dvě skončily za jeho zády a především druhou z hole důrazného Nicolase Deslaurierse si může vyčítat. Jeho trefa ze 46. minuty byla navíc vítězná. Buffalo tak slaví teprve druhou výhru sezony, naopak San Jose by potřebovalo studenou sprchu, prohrálo počtvrté v řadě.

VIDEO: Vítězný gól utkání

"Dobrá zpráva je, že hned zítra hrajeme proti Anaheimu, jednomu z nejlepších týmů ligy. Máme tedy dobrou šanci se z téhle nepříjemné situace dostat," řekl po zápase klíčový bek Sharks Marc-Edouard Vlasic.

Za domácí se znovu neprosadil Tomáš Hertl. Český útočník byl na ledě vidět a snažil se, duel přesto dokončil s jedním záporným bodem.

MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 10. • 22:00
San Jose Sharks
San Jose Sharks
1:2
ONLINE
25. října
22:00
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres
Góly

Domácí: 46:10. Burns

Hosté: 43:43. Hodgson, 45:57. Deslauriers

Sestavy

Domácí: Stalock (Niemi) – Vlasic, Braun, Irwin, Burns, Hannan, Mueller – Nieto, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Wingels –Hertl, Sheppard, Tierney – Scott, Desjardins, Burish

Hosté: Neuvirth (Enroth) – Gorges, Myers, Weber, Meszaros, Benoit, Ristolainen – Moulson, Ennis, Stewart – Hodgson, Foligno, Stafford – Mitchell, Girgensons, Gionta – Deslauriers, Reinhart, McCormick

Rozhodčí

Dennis LaRue, Tim Peel – Brian Mach, Mark Wheler

Stadion

SAP Center, San Jose

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud