30. října 2014 • 19:30

Kupte si historii! Hull prodává trofeje, i dres, kterým překonal Haška

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když strávíte téměř 20 sezon v NHL, nastřílíte více než 700 gólů, vyhrajete dva Stanley Cupy a jste členem Hokejové Síně slávy v Torontu znamená to, že jste v hokeji nejspíš něco dokázali. A také jste pravděpodobně během kariéry posbírali solidní množství suvenýrů. Jeden z nejlepších kanonýrů historie Brett Hull se teď o své sportovní relikvie chce s lidmi pomocí aukce podělit a každému se tak otvírá možnost vlastnit kus hokejové historie.



Co všechno můžete získat? Například Hullovy použité rukavice z jeho raných dob v St. Louis, puk, kterým skóroval z nahrávky Wayna Gretzkyho, dresy z Utkání hvězd či z olympijských her, kotouč, kterým vstřelil svůj 600. gól v kariéře v NHL, nebo také dres, kterým vstřelil vítězný kontroverzní gól finále Stanley Cupu v roce 1999 do sítě Dominika Haška z Buffala.

Další výhodou aukce je i to, že Hull v průběhu let také plno cenných předmětů sesbíral od svých přátel. V nabídce jsou tedy také dresy Gretzkyho, Adama Oatese, Esy Tikkanena, Chrise Cheliose, nebo Bobbyho Hulla.

Právě dres jeho otce z Winnipegu ještě z WHA ze sezony 72/73 je zatím tím, za co byste si zaplatili nejvíce. Pět dní před koncem přihazování je nejvyšší nabídka přes 11 tisíc dolarů.

Prohlédněte si stránku classicauctions.net a vybírejte, celkem je k dispozici téměř 100 předmětů.

VIDEO: Gól, který rozhodl o výhře Dallasu ve Stanley Cupu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud