24. listopadu 2014 • 11:47

Díky, že jste přijeli, vtipkoval Jágr a dvojníkům z ledu zamával

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr má svůj osobní fanklub a možná trochu překvapivě nepochází z České republiky, nýbrž z Calgary. Do Edmontonu za ním přijela skupinka fanoušků, která si říká "The Traveling Jagrs" neboli "Cestující Jágrové". Všichni na sobě měli paruku a dresy klubů, ve kterých Jágr hrál. A dočkali se zasloužené odměny, samotný útočník jim přímo z ledové plochy zamával.



V pátek večer navštívili Jágrův zápas v Edmontonu, v sobotu ho přišli pozvbudit na utkání s Calgary. Řeč je o fanoušcích českého veterána, kteří pochází z Calgary. Využili tak toho, že jejich oblíbenec zrovna se svými Devils nastupuje poblíž a přišli mu osobně zafandit ve všech jeho dresech a také v traičních parukách.

Fanoušci se Jágrova gólu sice nedočkali, v Calgary však dostali přímo od něj lepší dárek. Legendární útočník si jich totiž všiml a s úsměvem na rtech jim hned zamával. "Chtěl bych poděkovat naší rodině, že mi přijela fandit do Edmontonu," napsal ještě po pátečním utkání na svou facebookovou stránku.

VIDEO: Rozhovor s fanoušky přímo v hledišti

"Doufáme, že dá ten jeden gól a dostane se v historické tabulce před Mikea Gartnera," svěřili se fanoušci reportérce Cassie Campbell-Pascallové ze Sportsnet a připomněli hráče, který má stejně jako Jágr 708 gólů na svém kontě.

Český hokejista proti Calgary neskóroval, ale ti mohli i tak mít radost. V pátek se totiž s fanoušky setkal přímo. "Bylo to úžasné, přesně takové, jaké jsme to očekávali. No víte... my ho máme docela rádi," dodal fanoušek s usměvem na tváři.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud