26. listopadu 2014 • 09:48

Sprcha popcornem. Bitku v NHL okořenila netradiční přísada

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozhodl se trochu probrat svůj tým a vybral si k tomu bitku. Nováček ve službách New Jersey Seth Helgeson si svou první boxerskou vložku v NHL bude asi pamatovat. Utkal se v ní s Derekem Dorsettem z Vancouveru a skončila trochu netradičně, s kousky popcornu za dresem.



Americký obránce Devils je jedním z aktuálně největších talentů obranných řad mužstva. I díky vydařenému kempu tohoto čtyřiadvacetiletého hokejisty nakonec nezískal smlouvu zkušený zadák Tomáš Kaberle.

Helgeson začal ročník na farmě, ale téměř od poloviny listopadu už je v prvním týmu. Hraje spolehlivě, hlídá si zadní vrátka a když je potřeba, využije své statné postavy. Stejně jako v úterý na ledě Vancouveru, kdy si našel zkušeného boxera ze soupeřova týmu Dereka Dorsetta a bez velkého vyptávání ho vyzval na souboj.

Menší, ale protřelý Dorsett rychle přijal a šlo se do boje! V krátké rvačce rozdal domácí bojovník více úderů, ale ještě než ho Helgeson strhl k zemi, stihl na dvojici rváčů vysypat jeden z fanoušků pytel s popcornem. I když většina ho zůstala za plexisklem, pár kousků padlo i na led.

Ani vzpruha v podobě rvačky New Jersey nedokázala nastartovat a tým se čtyřmi Čechy v sestavě prohrál 0:2.

VIDEO: Dorsett vs. Helgeson s trochou popcornu

MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 11. • 04:00
Vancouver Canucks
Vancouver Canucks
2:0
ONLINE
26. listopadu
04:00
New Jersey Devils
New Jersey Devils
Góly

Domácí: 21:14. Burrows, 54:37. Matthias

Hosté:

Sestavy

Domácí: Miller (Lack) – Tanev, Edler, Bieksa (A), Sbisa, Weber, Stanton – Vrbata, H.Sedin (C), D.Sedin (A) – Burrows, Bonino, Higgins – Kassian, Richardson, Matthias – Hansen, Horvat, Dorsett

Hosté: Schneider (Clemmensen) – Severson, Greene (A), Židlický, Harrold, Helgeson, Larsson – Jágr, Zajac (A), Cammalleri – Havlát, Eliáš (A), Henrique – Ryder, Josefson, Ruutu – Bernier, Gionta, Zubrus

Rozhodčí

Ian Walsh, Kelly Sutherland – Trent Knorr, Mark Wheler

Stadion

Rogers Arena, Vancouver

Návštěva

18606 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud