27. listopadu 2014 • 07:55

To přehnal! Hvězdný útočník Nash krosčekoval Paláta do hlavy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chvilkové duševní zatmění si nejspíš v 17. minutě utkání Tampy Bay proti NY Rangers zažil hostující snajpr Rick Nash. Jak jinak si vysvětlil krosčeky do hlavy Ondřeje Paláta a Tylera Johnsona, které následovaly během několika vteřin za sebou. Kanaďan vyfasoval za každý zákrok 2 minuty, český olympionik ze Soči utekl do šaten, v zápase ale pak pokračoval.



Třicetiletý Nash rozehrával puk ve vlastním útočném pásmu, jenže najednou se u něj zjevil český útočník, který chtěl bývalou jedničku draftu nalepit na mantinel. Křídelník Rangers se se soubojem moc nerozpakoval, zvedl ruce i s hokejou a trefil soupeře přímo do hlavy.

VIDEO: Nash měl hokejku hodně vysoko

Zaskočený Palát zůstal ležet na ledě, a to se vůbec nelíbilo jeho parťákovi Tyleru Johnsonovi, který se šel Nashe bleskově zeptat, co že to mělo znamenat. Jenže jakmile drobný útočník projížděl kolem o dost většího Nashe, i tomu bývalý hokejista Columbusu nasadil krosček do hlavy a oba skončili na ledě.

Zvláštní počínání nejlepšího střelce Rangers v letošní sezoně ocenili sudí čtyřmi trestnými minutami a Tampa během nich dokázala srovnat skóre na 2:2.

Svou světlou stránku pak prezentoval i Nash, který v 53. minutě snižoval na 3:4 svým patnáctým gólem v sezoně, který ho řadí na druhé místo ligové střelecké tabulky. Ani on už ale Rangers od prohry nezachránil.

MATCH OVERVIEW LEGACY
27. 11. • 01:35
Tampa Bay Lightning
Tampa Bay Lightning
4:3
ONLINE
27. listopadu
01:35
New York Rangers
New York Rangers
Góly

Domácí: 05:25. Stamkos, 17:34. Callahan, 30:17. Callahan, 49:38. Kucherov

Hosté: 09:00. Zuccarello, 11:04. Boyle, 52:49. Nash

Sestavy

Domácí: Bishop – Carle, Stralman, Šustr, Garrison, Gudas, Barbeiro – Callahan, Stamkos, Killorn – Kucherov, Johnson, Palát – Connolly, Filppula, Namestnikov – Pacquette, Boyle, Morrow.

Hosté: Lundqvist – Boyle, Staal, Girardi, Moore, Klein, Hunwick – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stephan, Kreider – Duclair, Hayes, Hagelin – Fast, Moore, Glass.

Rozhodčí

Martell, Hebert – Cherrey, MacPherson

Stadion

Tampa Bay Times Forum, Tampa

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud