27. listopadu 2014 • 09:57

Ještě nekončí. Legendární Brodeur míří na zkoušku do St. Louis

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by přece ještě sehnal práci? 42letému gólmanovi Martinovi Brodeurovi se rýsuje šance v St. Louis, klub ho pozval na zkoušku. Legendární brankář by se měl na tréninku poprvé objevit v pátek, důvodem je zranění Briana Elliotta. Podle zámořských informací by měl někdejší symbol New Jersey s týmem trénovat týden, pak vedení rozhodne, jestli mu nabídne kontrakt, nebo ne.



„Pro něj je to příležitost si zatrénovat a být v týmu NHL, pro nás je to šance se na něj podívat,“ uvedl kouč Ken Hitchcock. „Je to skutečný profesionál. Je to ten nejnormálnější brankář, kterého jsem kdy v životě potkal. Jak to myslím… Nevěřili byste, že se chová stejně jako nějaký obránce nebo útočník. Vím, jak je přínosný v kabině a všichni ví, jaký je dobrý,“ dodal kouč.

Brodeur spojil svou úžasnou kariéru výhradně s Devils, ovšem klub po sezoně už o legendu neměl zájem. Teď se tedy před Brodeurem otevírá zřejmě poslední šance, jak si ještě prodloužit aktivní hraní. Navíc v ambiciózním týmu, jenž myslí na Stanley Cup. A právě tohle by ho mohlo lákat…

„Jsem tady, pokud by mě někdo potřeboval. Udržuju se,“ vzkázal nedávno kanadský brankář. Teď ta šance přichází…

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud