7. ledna 2015 • 12:50

Dusno u Leafs. Já se nedám koučovat? Jste idiot, štěkl Kessel na novináře

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Polovina sezony pryč, a v Torontu se rozhodli pro razantní krok. Od hokejistů Maple Leafs, kteří se pohybují na postupových hranicích, byl odvolán trenér Randy Carlyle. V nejbližším utkání NHL ve středu proti Washingtonu mužstvo provizorně povedou asistenti Peter Horachek a Steve Spott. A reakce, které následovaly, byly různé.



"Chci Randymu poděkovat za jeho tvrdou práci a odhodlání. Udělat takovou změnu není nikdy lehké, ale náš tým se teď nevydává správným směrem a bylo potřeba na to zareagovat," uvedl například generální manažer David Nonis, který připomněl pouhé dvě výhry z posledních devíti utkání.

Potíže jsou údajně například s klíčovým útočníkem Philem Kesselem. Nejproduktivnější muž sestavy posledních pěti sezon je údajně chlapík, který se hodně těžko trénuje. To potvrdil také Ron Wilson, který lavičce Leafs šéfoval mezi lety 2008 - 2012.

"Je to hodně emocionální člověk a nechává se svými pocity často strhnout. To ho ovliňuje jak při hře, tak ve vztahu k ostatním hráčům. Phil je schopen tři týdny v kuse zářit a pak tři týdny být úplně nepoužitelný," řekl zkušený kouč v rozhovoru pro TSN Radio.

VIDEO: Rozhovor Phila Kessela s novináři

Nebyla to žádná nová informace. O talentovaném hokejistovi, jehož jméno se kdysi skloňovalo i ve spojitosti s možnou jedničkou draftu, se podobné věci říkaly dávno. Když se ho na to ale novinář z deníku Toronto Star zeptal, Američan nebyl zrovna štěstím bez sebe.

"Že se složitě trénuju? A vy si to myslíte? Aha, takže myslíte," řekl Kessel a s úsměvem se otočil k ostatním novinářům. "Tenhle chlap je fakt idiot. Tady se vždycky choval podobně," řekl majitel olympijského stříbra z roku 2010, který se posléze otočil a od novinářů odešel.

Problémy v kabině Leafs budou zdá se hloubějšího rázu než jen na trenérské rovině...

VIDEO: Takhle Kessel křičel na 3 sudí během 15 vteřin

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud