1. února 2015 • 12:00

Michálkové ve vzájemné bitvě skórovali: Rodiče budou pyšní

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Arizony Zbyněk Michálek se prosadil skrytým nahozením, útočník Ottawy Milan Michálek kotroval švihem z pravého kruhu. Po vzájemné konfrontaci ale mohl být spokojený jen jeden z bratří, Senators zametli s americkým soupeřem 7:2. "Rodiče jistě budou pyšní," našel jediné pozitivum po debaklu starší z Michálků Zbyněk.



Právě gól jeho bratra Milana ze 37. minuty, kterým otáčel skóre na 2:1 pro domácí, odstartoval kolaps Coyotes. Ti v rozmezí 37. až 43. minuty inkasovali od stavu 1:1 čtyřikrát. "Je nepřijatelné, jak jsme zápas odehráli. Zítra musíme vložit do utkání více úsilí, jinak budeme zase odcházet z ledu zklamaní," zlobil po zápase se Zbyněk Michálek.

Mrzutost z vysoké porážky tak nemohly přebít ani dva góly bratrské dvojice. "Je to pěkné, že jsme dali oba branku, rozhodně je to unikátní. Jsem přesvědčen, že rodiče se doma na zápas koukali a že na nás byli pyšní," komentoval Zbyněk zásahy obou bratrů.

A byl přesvědčen, že se jim to v NHL povedlo poprvé. "To ale byla asi jediná dobrá věc v zápase. Chceme být týmem, proti kterému je těžké hrát. Dnešní výkon byl ponižujííc, není pro něj omluvy," uzavřel pro NHL.com 32letý bek.

VIDEO: Podívejte se na gól Zbyňka Michálka

VIDEO: Podívejte se na trefu jeho bratra Milana

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud