16. února 2015 • 09:52

Hvězdy si vjely do vlasů: Ovečkinovo filmování je trapný, zlobil se Getzlaf

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chybělo málo a byli v sobě. Dvě superhvězdy a kapitáni svých týmu Ryan Getzlaf (Anaheim) a Alexandr Ovečkin (Washington) se v nedělním utkání pořádně poškorpili. Kanadskému hokejistovi se nelíbil způsob soupeřovy hry, prý během zápasu zbytečně filmoval. Dost ostře se k celé situaci olympijský vítěz ze Soči vyjadřoval i po utkání.



Ruský superstřelec vzájemný zápas ovládl. Dvěma góly a stejným počtem nahrávek si pro sebe vybojoval cenu pro nejlepšího hráče utkání a rozhodně se nedal přehlédnout. Když zrovna nestřílel branky, pil soupeři krev svou hrou na hraně pravidel.

Už v první třetině vybojoval přesilovou hru, když padl na zem po seknutí právě od Getzlafa. Tomu se nelíbilo, jakým způsobem ho soupeř narazil na mantinel. A už vůbec jak šel k zemi, když se po něm ohnal. Oba se do sebe hned verbálně pustili a dva siláky museli odtrhnout až rozhodčí.

VIDEO: Konflikt Getzlafa s Ovečkinem

"Nečekal jsem, že dneska se bude takhle válet po celým pos****m ledě. Omlouvám se za ty ostřejší výrazy, ale je to trapný. Alex je skvělý hokejista, tvoří hru, střílí plno gólů, ale to ostatní je zkrátka trapný," řekl pro OC Register rozčilený kapitán Ducks.

Getzlaf možná narážel na začátek letošní sezony, kdy se útočník Capitals ocitl v podobné pozici. Filmoval tehdy proti Montrealu a schytal solidní kritiku.

Zajímavé také bude sledovat, jak se k celé situaci postaví trenér Barry Trotz, který často vystupuje jako velký kritik hereckých etud na ledě. Zastane se Ovečkina?

MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 2. • 02:00
Anaheim Ducks
Anaheim Ducks
3:5
ONLINE
16. února
02:00
Washington Capitals
Washington Capitals
Góly

Domácí: 01:06. Cogliano, 05:33. Perry, 32:13. Cogliano

Hosté: 01:22. Ovečkin, 10:26. Ovečkin, 23:27. Johansson, 29:04. Burakovsky, 49:42. Burakovsky

Sestavy

Domácí: Gibson (Bryzgalov) – Fowler, Lovejoy, Lindholm, Beauchemin, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf (C), Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Rakell, Silfverberg – Smith-Pelly, Thompson, Jackman. Trenér: Bruce Boudreau.

Hosté: Peters (Holtby) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Green – Ovečkin (C), Bäckström, Johansson – Laich, Fehr, Ward – Chimera, Kuzněcov, Brouwer – Burakovsky, Beagle, Latta. Trenér: Barry Trotz.

Rozhodčí

Skilliter, Kowal – Henderson, Cvik

Stadion

Honda Center, Anaheim (kapacita 17174 míst)

Návštěva

17252 diváků

VIDEO: Sestřih utkání Anaheim - Washington

VIDEO: Takhle filmoval Ovečkin na začátku sezony

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud