23. února 2015 • 08:42

Granlund znovu kouzlil. Na kolenou obehrál tři hráče Dallasu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pamatujete si na něj? Samozřejmě, že pamatujete. Fin Mikael Granlund, ten, co v hokejovém světě pořádně proslavil florbalový trik, když donesl na MS v roce 2011 puk na čepeli hole až do růžku ruské branky. Dvaadvacetiletý šikula už třetím rokem dovádí v dresu Minnesoty a i na menším zámořském ledě občas vytáhne z klobouku parádní trik. Jako včera proti Dallasu.



Hokejisté Minnesoty si v nedělním utkání proti Stars vytvořili nový klubový rekord. Ačkoliv po dvou třetinách prohrávali se svým přímým soupeřem v bitvě o play off 0:1, nakonec slavili výhru 6:2. A vstřelit šest branek v jedné třetině, to se Wild ještě nikdy nepovedlo.

Každopádně ještě, než se domácí před tradičně zaplněnou halou pustili do gólové demolice nebohých Texasanů, stihl publikum pobavit Mikael Granlund. Ten sice zatím letos nezažívá tak bodově silnou sezonu, jak by možná čekal, nic ze svého umu ale neztratil.

VIDEO: Granlund to s holí umí

V polovině utkání se v útočném pásmu u mantinelu střetl s hostujícím Vernonem Fiddlerem a padl na kolena. Jenže puk měl stále u sebe, a tak soupeře vyškolil, šanci nedal ani dojíždějícímu nováčkovi Jokipakkovi a ještě kolem McKenzieho se štěstím poslal do šance spoluhráče Justina Fontainea.

Luxusní hokejový moment.

MATCH OVERVIEW LEGACY
23. 2. • 02:00
Minnesota Wild
Minnesota Wild
6:2
ONLINE
23. února
02:00
Dallas Stars
Dallas Stars
Góly

Domácí: 41:40. Parise, 43:23. Koivu, 48:41. Veilleux, 53:25. Dumba, 54:33. Granlund, 57:52. Parise

Hosté: 34:33. Spezza, 58:17. Spezza

Sestavy

Domácí: Dubnyk (Kuemper) – Brodin, Suter, Dumba, Scandella, Prosser, Folin – Pominville, Koivu, Niederreieter, Fontaine, Granlund, Parise, Schroeder, Coyle, Vanek, Haula, Brodziak, Veilleux

Hosté: Enroth (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski, Daley, Jokipakka, Demers, Jo. Benn – Sceviour, Spezza, Ja. Benn, Garbutt, Eakin, Roussel, Ritchie, Fiddler, McKenzie, Hemský, Horcoff, Cole

Rozhodčí

Stadion

Xcel Energy Center, St. Paul

VIDEO: Sestřih utkání Minnesota - Dallas

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud