27. února 2015 • 12:12

Desperát Voráček! Pral se za svého brankáře a srazil i sudího

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakub Voráček je letos trochu jiným mužem. Zvýšil svou produktivitu, nabral sebevědomí a vylepšil fyzičku. Když zrovna nepromlouvá jeho hokejka do střelecké listiny, nebojí se borec z Philadelphie tasit svaly. Ve čtvrtek si takhle podal útočníka Toronta Petera Hollanda, který dělal rozruch v brankovišti Flyers.



Na brankáře nesahat, to je nepsané hokejové pravidlo, které se narušitelům většinou zle vymstí. Zjistil si to i Holland, který se snažil zaútočit na bránu Flyers, spadl na led a doklouzal se až do brány Stevea Masona. Proběhlo krátké pošťuchování a rázem byli všichni v sobě.

Nabroušený Voráček hned skočil na čtyřiadvacetiletého Kanaďana a začal ho masírovat dokud ležel na zemi. Dva sudí se ho snažili zastavit, ale český útočník byl jako kdyby se mu v noci zdálo o Bobu Probertovi, nechtěl se vzdát a dál se na soupeře sápal než společně s rozhodčími spadli na zem.

"Tady Voráčkovi pěkně ujely nervy," hodnotil komentátor utkání ve chvíli, kdy jeden z pruhovaných mužů odváděl nejproduktivnějšího hráče Philadelphie na trestnou lavici a ten stále na svého soka něco pokřikoval.

Hůř nakonec dopadl Holland. Sudí mu nadělili dvě minuty za sekání a za hrubost, načež hosté jednu z přesilových situací využili ke snížení skóre. Naopak Voráček pobral jen dvě minuty, přitom s klidem mohl dostat další dvě za krosček.

Ve finále ale ani bojovnost ani značná herní převaha k bodům nevedly, Flyers prohráli 2:3 a ztratili důležité body. Na osmou příčku jim teď schází čtyři.

VIDEO: Voráček se pustil do Hollanda

VIDEO: Sestřih utkání Toronto - Philadelphia

MATCH OVERVIEW LEGACY
27. 2. • 01:30
Toronto Maple Leafs
Toronto Maple Leafs
3:2
ONLINE
27. února
01:30
Philadelphia Flyers
Philadelphia Flyers
Góly

Domácí: 17:35. Kessel, 25:33. Bozak, 41:12. Phaneuf

Hosté: 51:10. Giroux, 54:27. Schenn

Sestavy

Domácí: Bernier (Reimer) – Holzer, Phaneuf (C), Polák, Rielly, Robidas (A), Gardiner – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Pánik, Kadri, Lupul (A) – Kozun, Jokinen, Komarov – Booth, Holland, Sill. Trenér: Peter Horachek.

Hosté: Zepp (od 26. min. Mason) – Streit (A), Schultz, Coburn, Del Zotto, MacDonald, Grossmann – Simmonds (A), Giroux (C), Raffl – Voráček, Couturier, Read – Umberger, B. Schenn, White – Rinaldo, Bellemare, VandeVelde. Trenér: Craig Berube

Rozhodčí

Kowal, Morton – Brisebois, Cameron

Stadion

Air Canada Centre, Toronto

Návštěva

18892 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud