Martin Tomaides
3. března 2015 • 08:25

Prosím, přiveďte mi tatínka. Dcera si v dopise vyžádala otcův přestup

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupová uzávěrka dělá z hokejistů pouhé zboží. Materiál, který kdykoliv můžete z klubového skladu prodat například na druhou stranu kontinentu. Proto tak zaujala včerejší výměna čtyřiatřicetiletého obránce Jordana Leopolda z Columbusu do jeho rodné Minnesoty. Z velké části ji totiž iniciovala jeho jedenáctiletá dcera Jordyn.



"Všechno vždycky není jenom o byznysu," napsal si včera na svůj účet na Twitteru generální manažer Columbusu Jarmo Kekäläinen a přidal fotku ručně psaného dopisu a odkryl jeden z důvodů, proč se jeho tým zbavil zkušeného obránce Jordana Leopolda.

Finalistu Stanley Cupu z roku 2004 přitom klub přivedl kvůli rozsáhlé marodce mezi obránci teprve v polovině listopadu ze St.Louis. Jenže jak se členové základní sestavy pomalu vraceli do sestavy, o to méně se v ní objevoval Leopold.

Američan se navíc stal za poslední roky pořádným kočovníkem, za posledních šest let vystřídal už osm týmů, a to zrovna neprospívá rodinnému životu. Takže zasáhla jeho dcera. Přečtěte si znění dopisu, který zaslala trenérům týmu Minnesota Wild. Tedy týmu, do kterého byl včera Leopold skutečně vyměněn.

Vážení trenéři Minnesota Wild,

Jmenuji se Jordyn Leopoldová. Můj tatínek je Jordan Leopold, jeden z obránců Columbus Blue Jackets. Víte, můj tatínek je velmi smutný bez své rodiny. My teď žijeme v Minnesotě a já jsem bez něj úplně ztracená, stejně jako moje maminka, moje dvě sestry a můj bratr. Táta je v týmu se samými mladými hráči a cítí se tam sám a nehraje, protože Jackets ho přivedli jen proto, že potřebovali v danou chvíli obránce. A tak už to je od listopadu a my už to nemůžeme vydržet. Abych se dostala k tomu hlavnímu bodu, Wild teď zrovna nevyhrávají a vy báječní trenéři jste určitě naštvaní a potřebujete nějaké nové obránce. Takže mohli byste se prosím prosím prosím zeptat Jackets, jestli ho nemůžete získat?

Děkuji, s láskou Jordyn Leopoldová

Takhle vypadal dopis od dcery obránce Leopolda. Takhle vypadal dopis od dcery obránce Leopolda.Foto Twitter.com/@jkekalainen

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud