6. března 2015 • 17:43

Chcete si zachytat proti Jágrovi? Florida pořádá konkurz na brankáře

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máte brankářskou výstroj a umíte aspoň trochu chytat? Vyražte na Floridu! Když si pospíšíte, třeba tam uděláte štěstí. Tamní klub NHL se rozhodl po zranění brankářů Luonga a Montoyi k zajímavému tahu. Zve na zkoušku fanoušky, aby to přišli sami zkusit. Ne, tohle není vtip.



Ve čtvrtek Panthers vyhlásili soutěž, po níž hodlají nabídnou zkušební kontrakt amatérskému brankáři. Ten pak dostane šanci dělat při tréninku sparingpartnera hráčům v novém působišti Jaromíra Jágra – na jeden den. „Očekáváme velkou účast, pro fanoušky to bude určitě jedinečný zážitek,“ řekl výkonný ředitel klubu Peter Luukko.

Úspěšní uchazeči budou pozváni na zkoušku 16. března, z níž vzejdou dva finalisté. Ti se střetnou v rozstřelu následující den během přestávky zápasu Florida – Montreal. Vítěz dostane od klubu smlouvu.

Začátkem tohoto týdne se Panthers v jediném zápase zranili oba gólmani, Roberto Luongo a Al Montoya. Na záskok musel být povolán asistent trenéra Robb Tallas. Na webu yahoo.com hned zveřejnili seznam případných dalších náhradníků z řad bývalých gólmanů, kteří dnes stojí na střídačce nebo pracují pro kluby NHL.

Najdou se mezi nimi i velmi slavná jména: Patrick Roy (kouč, Colorado), Sean Burke (trenér brankářů, Arizona), Bill Ranford (trenér brankářů, Los Angeles), Arturs Irbe (trenér brankářů, Buffalo) nebo Roland Melanson (trenér brankářů, Vancouver).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud