17. března 2015 • 08:08

Jágr zkoušel oceán. Ale já bych ho netrefil ani z pláže, smál se

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že hokej a teplé počasí nejdou dohromady? Omyl. Jaromír Jágr je toho po výměně na Floridu jasným důkazem. Ze svého umu nic neztratil a když se najde volná chvilka, můžete ho potkat na pláži jak zkouší teplotu moře. A tam si vzpomněl také na svou facebookovou hokejovou rodinu.



Panthers závěr základní části zvládají lépe, než možná mnozí čekali. Do konce ročníku zbývá Floridě odehrát třináct utkání a celé mužstvo se statečně drží poblíž postupové osmičky. Na poslední pozici která zajišťuje bitvy o Stanley Cup ztrácí pouze šest bodů.

O dva důležité ale tým přišel v neděli na ledě silných NY Rangers. I když mladý tým favorita přestřílel v poměru 39:34 stejně prohrál 1:2. "Co jsme dokázali zahodit, to se jen tak nevidí. Hlavně já. Já bych netrefil z pláže ani OCEÁN :))))," napsal Jágr, který před lety za newyorský tým hrával, na svou facebookovou stránku.

Po návratu z velkoměsta šel chmury zahnat právě koupáním a tam prozřel. "Neni to tak špatný. Oceán jsem trefil.:))) tak snad zitra trefím i branku," dodal a připomněl další důležitou bitvu. Dnes večer přijede na led Panthers tým Montraelu s rozjetým Tomášem Plekancem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud