27. března 2015 • 09:30

Krejčí je zpět! Můžu být ještě lepší, hlásil po dvou asistencích

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hokejisty Bostonu čeká v závěrečných osmi utkáních základní části NHL pořádná lopota. Díky šesté porážce v řadě hrozí, že se finalista Stanley Cupu ze sezony 2012/13 do vyřazovací fáze nepodívá. Naposledy Bruins ztratili vyhraný zápas s Anaheimem, nepomohli ani dvě asistence Davida Krejčího, který se vrátil do sestavy po zranění.



Krejčí absentoval kvůli poraněnému kolenu dlouhých 15 zápasů a proti Ducks odehrál necelých dvacet minut. "Užil jsem si to," glosoval po zápase pro nhl.com Krejčí, který nastoupil nezvykle na pravém křídle ve formaci s Patricem Bergeronem a Bradem Marchandem.

"Jsou věci, na kterých jako křídlo ještě musím zapracovat. Byl to trošku nezvyk. Ale myslím, že jsem neodehrál špatný zápas. I když vím, že můžu zahrát lépe," dodal český útočník, který si v zápase připsal dva kanadské body za dvě přihrávky.

VIDEO: Podívejte se na přesné pasy Davida Krejčího

Po zápase ale Krejčí moc důvodů ke spokojenosti neměl, mrzel ho zpackaný závěr zápasu. Bruins vedli 2:1 a mířili za důležitým vítězstvím, v poslední minutě ale vyrovnal po kuriózní situaci Corey Perry. Prodloužení rozhodl jeho parťák z útoku a kapitán Ducks Ryan Getzlaf.

Trenér domácích Claude Julien se po zápase kvůli vyrovnávacímu gólu hodně vztekal. Podle Juliena Perry předtím nedovoleně atakoval brankáře Tuukku Raska. "Byl to bezpochyby faul a je to jeden z hlavních důvodů, proč jsme dnes prohráli. S tím se člověk těžko smiřuje," čertil se Julien.

VIDEO: Podívejte se na vyrovnávací trefu Anaheimu

Aktér situace Tuukka Rask promlouval k novinářům ve smířlivějším duchu. "Hráli naplno až do konce, proto byli v závěru odměněni. Ano, možná měli štěstí, ale to k hokeji patří," reagoval autor 29 zákroků.

Boston si připsal šestou porážku v řadě a nevyužil šanci vrátit se do elitní osmičky v tabulce Východní konference. Bruins pouze bodově dohnali osmou Ottawu, která po sérii sedmi výher podlehla 1:5 New York Rangers. Do konce základní části zbývá Bostonu odehrát osm zápasů.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud