28. března 2015 • 11:08

Mítink zabijáků. Messi je nejlepší sportovec na světě, uznal Ovečkin

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obvykle je zvyklý, že masy fanoušků jdou po něm. Blesky fotoaparátů šlehají, on se šklebí do objektivu. V pátek byl ale Alexandr Ovečkin na opačné straně bariéry, spolu se spoluhráčem z Washingtonu Jevgenijem Kuzněcovem si vyčekal fotografii s fotbalovou superstar Lionelem Messim.



K setkání dvou ostrostřelců došlo před tréninkem argentinské reprezentace na stadionu FedEx Field v Landroveru, kde se Argentina v sobotu utká v přátelském zápase se Salvadorem.

"Byl to můj velký sen se s Messim potkat. Je zřejmě nejlepším sportovcem světa, takže je to velká čest, pro mě i pro Kuzněcova," pochvaloval si dostaveníčko se čtyřnásobným držitelem Zlatého míče Ovečkin.

 

O čem si povídali? Možná o střílení branek. Messi v letošní sezoně nasázel za Barcelonu v lize už 32 gólů ve 28 utkáních, Ovečkin je nejlepším střelcem NHL, v 73 zápasech pálil do černého 47x a trofej Maurice Richarda mu zřejmě neunikne.

"Může to být jednou za život, potkat nejlepšího fotbalistu planety," pokračoval kanonýr Capitals a neváhal Messiho přirovnat ke sportovním personám. "Barceloně i Messimu držím palce, je pro mě stejná legenda jako Michael Jordan, Mark Messier nebo Wayne Gretzky," dodal Ovečkin, který Messimu věnoval podepsaný dres se speciální jmenovkou.

 

Na Messiho zápas se Salvadorem se ale Ovečkin nepodívá, v sobotuv odpoledních hodinách přivítá Washington ve Verizon Center Nashville.

Třetím do party na nevšední schůzce byl hráč amerického fotbalu týmu Washington RedSkins Robert Griffin III. "Jsme jeho velcí fanoušci, já i moje žena, oba milujeme fotbal, teda soccer, jak se tady v Americe říká," smál se pro televizi CSN quarterback Washingtonu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud