9. června 2015 • 13:30

Nec(č)ourejte během hry! Je to sobecké, nabádal fanoušky Toews

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten nešvar ruší ostatní diváky, vadí i hráčům. Nevychovanost se rozšířila už i do hledišť NHL a nelíbí se ani hráčům. Kapitán Chicaga Jonathan Toews tedy poslal důrazný vzkaz těm fanouškům, kteří opouštějí svá místa a courají se ven a zase dovnitř bez ohledu na to, jestli se hraje nebo ne.



„Je strašně jednoduché se během zápasu v Union Centru zvednout a skočit si na záchod, i když je puk ve hře. Chápu, na co v tu chvíli myslíte: ‚Musím prostě jít.‘ Ale na tom, že opustíte místo v průběhu hry, není nic zábavného. Je to sobecké. A špatné. Během hry zůstaňte sedět na svých místech,“ vyzývá útočník Blackhawks na videu, které bylo zveřejněno poprvé už v únoru letošního roku.

Lídr finalistů Stanley Cupu záměrně nasadil drsný výraz. Snaží se tvářit vážně, až při závěrečném poselství se promění. „Přemýšlejte a potom jděte,“ říká Toews s vlídnou tváří a za doprovodu výmluvného gesta.

Nemůžete vydržet? Tak se o to s ohledem na ostatní vynasnažte. Někdo se nad Toewsovým klipem může pousmát, ale jeho rada je užitečná pro všechny lidi. Nejen pro fanoušky Blackhawks.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud