16. června 2015 • 06:42

Jágr tušil, kdo vyhraje Stanley Cup. Hlavně ho Floridě nezničte, směje se

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová NHL má nové šampiony. Chicagská parta kolem Jonathana Toewse a Patricka Kanea slaví svůj třetí Stanley Cup za posledních šest let a jen pár minut po vítězství v šestém utkání finálové série proti Tampě Bay přišla také gratulace od jednoho z nejpovolanějších mužů v hokejovém řemeslu. "Gratulace Chicagu Blackhawks," napsal na sociální sít Facebook útočník Jaromír Jágr.



Jágr mladou partu šampionů dobře zná, proti Chicagu se postavil ve finále s Bostonem před dvěma lety a stejně jako Tampa i jeho Bruins se tehdy museli před soupeřem poklonit, prohráli 2:4 na zápasy. Teď už se s některými z hráčů Blackhawks zná lépe.

"Kdo to mohl tušit, když jsme se v prosinci fotili, že ti "klučinové" za 6 měsíců vyhrají znovu Stanley cup :)))))," napsal veterán a připojil fotografii právě s dvojicí, která už roky tvoří tvář celé organizace.

A stalo se. Blackhawks předvedli spanilou jízdu a bez větších trhlin ukázali, proč jsou znovu šampiony a proč je šéf NHL Gary Bettman při předávání Stanley Cupu označil dynastií. Například sedmadvacetiletý Jonathan Toews, který je na fotce po Jágrově pravici, se stal teprve třetím hráčem od roku 1984, který jako kapitán dovedl svůj tým k vítězství. Ti před ním byli Wayne Gretzky, Steve Yzerman a Scott Stevens.

Jágr má pro mužstvo soupeře ale velmi jasný vzkaz. "Hlavně ať nám ho (Floridě Panthers ), na příští rok, při oslavách, nerozbijí :)))"

Jágrův vzkaz a samozřejmě gratulace.Foto Facebook.com/68Jagr

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud