23. června 2015 • 10:30

Koupačka v kokainu a extázi. Hvězdě Kings hrozí čtyři roky vězení

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část byla pro hokejisty Los Angeles v letošním roce konečnou. Boje o stříbrný grál se Kings, šampiony z let 2012 a 2014, netýkaly. 11. dubna po posledním zápase se San Jose si hráči potřásli rukama, popřáli lepší zítřky a rozjeli se na dovolené. Někteří vstříc hodně nevšedním zážitkům, jak ukázal případ Jaretta Stolla.



Kanadský centr prožil letos mizerný ročník. V 73 utkáních pobral 17 bodů a radost mu mohl dělat jen osobní život, kde byl spojován s hvězdnou reportérkou televize FOX Sports Erin Adrewsovou. Nic ale netrvá věčně.

Soužití, které dle amerických novinářů už pár týdnů procházelo krizí, od 17. června pár pohromadě nikdo neviděl, možná definitivně ukončil Stollův poslední výstřelek.

Dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru byl obviněn z držení kokainu a na začátku července v Nevadě ho čeká stání u soudu. V sázce bude Stollova kariéra. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu čtyřleté vězení, když vezme porota v potaz, že se jedná o první prohřešek, mohl by vyváznout s podmínkou.

Pro hráče, kterému po sezoně skončila u Kings smlouva (Stoll hrál v Los Angeles sedm let a bral 3,2 milionu dolarů) a prodloužení se jednalo, velká komplikace.

Stoll byl s drogou přistižen v polovině dubna ve vodním centru hotelu MGM Grand v Las Vegas. V zadní kapse šortek měl mít 3,3 gramu kokainu a rovněž několik kapslí s extází. Policie drogy nacenila na 600 dolarů.

Vedení Los Angeles už zahájilo vlastní interní vyšetřování celé kauzy. "Doufáme, že se vše vysvětlí a bude vynesen férový rozsudek," zadoufal v rozhovoru pro Los Angeles Times Stollův obhájce David Chesnoff.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud