25. června 2015 • 17:10

Kouzelný příběh: Malá Jordyn dojala NHL, teď s bossem předávala cenu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedenáctiletá Jordyn Leopoldová předvedla, jak málo stačí k tomu, aby se i obyčejný smrtelník dostal na pódium, kde se předávají ceny pro nejlepší hráče NHL. Její příběh prolétl na začátku března hokejovým povědomím a málokoho minul. Napsala totiž dopis generálnímu manažerovi Minnesoty, aby do jejího bydliště přitrejdoval jejího tatínka Jordana, obránce Columbusu.



A jak žádala, tak se také stalo. Jen vedení Wild asi tuší, jestli byl čtyřiatřicetiletý zadák skutečně v jejich hledáčku, nebo jestli na trejd měl dopis malé Jordyn tak velký vliv. Ať to bylo jak to bylo, k výměně tehdy vážně došlo a příběh tak měl sympatický americký happy end.

Dopis, který na jaře koloval internetem, dostal v Las Vegas i tvář. Jordyn se totiž objevila na středečním předávání cen a dokonce se jí dostalo velké pocty, společně s šéfem NHL Garym Bettmanem předávala cenu pro nejlepšího generálního manažera soutěže.

VIDEO: Malá Jordyn na pódiu přečetla svůj dopis

A vedla si velmi dobře, i když stála vedle nejmocnějšího muže hokejového světa. Navíc na stupínku, aby všechno výškově ladilo. Na Bettmanovo požádání pak přečetla onen slavný dopis a následně si vyslechla velký potlesk.

Jordan Leopold po svém příchodu do Minnesoty odehrál v základní části 18 utkání a připsal si jednu nahrávku, v 9 duelech play off pak nebodoval vůbec. Navíc mu skončil kontrakt a od 1. července se tak stane volným hráčem, zůstane v Minnesotě?

Takhle vypadal dopis od dcery obránce Leopolda.
Takhle vypadal dopis od dcery obránce Leopolda.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud