29. června 2015 • 09:51

Zacha poprvé v hale New Jersey. Vítaly ho zástupy fanoušků

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Perný víkend má za sebou česká hokejová naděje Pavel Zacha. Šestý hráč draftu 2015 už zažívá, jaké to je být v zámoří hvězdičkou. Kolik rozhovorů Zacha od pátku udělal už asi ani sám neví, v New Jersey si své první letošní volby hodně považují. Dokonce ji už představili i fanouškům.



V neděli se v hale Prudential Center konalo setkání klubového vedení s držiteli permanentek a příznivci Devils tak konečně mohli zblízka vidět množství nových tváří. Představili se nový GM Ray Shero, nový kouč John Hynes a fanoušky přišel potěšit i čerstvý člen týmové rodiny Pavel Zacha. Toho přivítal při vstupu na podium slušný aplaus.

A Zacha si brzy získal fanoušky na svou stranu. "V Česku se hodně píše o týmech, kde se daří českým hráčům, takže když jsem vyrůstal, tak jsem New Jersey vždycky sledoval," řekl Zacha a připomněl úspěšná léta Eliáše, Petra Sýkory a Bobbyho Holíka.

S Eliášem se navíc už kdysi setkal, to bylo před dvanácti lety, kdy klubový rekordman přivezl do rodné Třebíče ukázat Stanley Cup. Zacha se s ním tehdy dokonce i vyfotil a tento snímek byl jedním z témat telefonického hovoru, který o víkendu také proběhl.

"Výborně jsme si popovídali. Patrik mi říkal, že draft je jenom první krok, že mě teď čeká hodně tvrdé práce. A prý mi dokonce podepíše naší společnou fotografii," řekl pro northjersey.com když popisoval zhruba desetiminutový telefonát.

Brzy se začali ptát i sami fanoušci a klíčová byla jedna otázka, objeví se Zacha už příští rok na soupisce týmu z NHL? "To se musíte zeptat pánů vedle mě,"řekl nebojácně na adresu klubového vedení.

Zacha pózuje s generálním manažerem Rayem Sherem a koučem Johnem Hynesem.
Zacha pózuje s generálním manažerem Rayem Sherem a koučem Johnem Hynesem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud