29. června 2015 • 22:21

Chudák Stanley Cup. Kane s havajkou a kohoutem s ním divočil

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyprodat domácí pevnost United Center? Vzhledem k fazoně hokejového Chicaga z posledních let hračka, Patrick Kane míří výš. Velící důstojník Blackhawks v letošním tažení za Stanley Cupem by z čisté vody mohl plnit i koncertní sály. Nebo alespoň menší undergroundové kluby. Na show, kterou v neděli předvedl na estrádě amerického zpěváka, se dlouho nezapomene.



Je tradicí NHL, že každý z hráčů vítězného týmu dostane na jeden den Stanley Cup k dispozici. Ten tak na přelomu června a července létá z kontinentu na kontinent, zdolává horské vrcholky, zkoumá dna bazénů, je plněn tekutinami, zkrátka koluje po různých zajímavých místech. Patrick Kane, útočník letošních šampionů z Chicaga, jej vzal na "svůj" koncert.

 Jak to probíhalo? Kaneův zpěv, s přimhouřením očí dostatečná. Umělecký dojem? Jedna s hvězdičkou. Americký útočník oděný do havajské košile, na hlavě s čepičkou kohoutího vzezření bušil na koncertu zpěváka a baviče Jimmyho Buffetta v Tinley Parku do maličké tamburíny a čas od času se odhodlal i ke zpěvu.

VIDEO: Podívejte se na pěvecký výkon Patricka Kanea


Diváci, pro které bylo Kaneovo křepčení příliš silnou kávou, mohli uhnout zrakem ke Stanley Cupu, který hvězda Blackhawks přinesla sebou na pódium. "Je to tradice. Pokaždé, když se nám podaří vyhrát play off, tak se zde objevím," přiznal Kane krátce po svém vystoupení. Třetím za posledních šest let.

Píseň, kterou Kane s Buffettem pěli, nesla název Volcano. Pro zabijáka, který v 61 zápasech základní části pobral 64 bodů a ve 23 utkáních play off přidal dalších 23, celkem trefný song.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud