22. července 2015 • 21:09

V NHL je psina. Čtyřnohé miláčky ukázali Ovečkin, Crosby a další

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

GALERIE | Termín "dog days" se používá od dob slavné Římské říše a s psy kupodivu tehdy neměl nic společného. Nazývaly se tak parné dny, které trápily tehdejší obyvatele během července a srpna. V mnoha zemích se tento termín udržel až do dnešních dnů, twitterový účet hokejové NHL ho ale využil úplně jinak. Ten totiž připravil záběry ligových hvězd se svými čtyřnohými miláčky.



Láska ke zvířatům je mezi sportovci naprosto běžná. Kanadský šampion z MS v Česku a obránce San Jose Brent Burns například doma chová více než stovku hadů. Pes Anžeho Kopitara z Los Angeles Gustl má dokonce svůj vlastní profil na Twitteru, kde má více než 3 tisíce sledujících. Kapitán mužstva St.Louis David Backes už před lety založil nevýdělečnou nadaci, která sdružuje sportovce, kteří se rozhodli pomáhat zvířatům v úzkých. A tak bychom mohli pokračovat dále.

Server NHL.com se během letního volna a líných dnů na volném trhu rozhodl oživit profil na jedné za svých sociálních sítí právě fotkami hráčů se svou milovanou zvěří. Nechybí tak Sidney Crosby, Alexander Ovečkin, Mike Fisher a mnoho dalších. Podívejte se v galerii.

Mike Fisher z Nashvillu se svou chotí, slavnou zpěvačkou Carrie Underwood. I oni mají pejsky.
Mike Fisher z Nashvillu se svou chotí, slavnou zpěvačkou Carrie Underwood. I oni mají pejsky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud